Väite miesten "telakoitumisesta" saunaillassa hämmentää

Julkaistu:

Miesten välisestä riitistä kertova Vauva-lehden keskusteluketju herättää hämmennystä.
Laajasti mm. Facebookin kautta levitetystä keskusteluketjusta löytyy kummastuttavia väitteitä miesten välisestä kanssakäymisestä.

Keskustelun avaaja kertoo seuraavaa: "Mieheni tuli juuri kotiin saunaillasta. Hän kertoi minulle, että on "telakoitunut" siellä kaverinsa
kanssa."

Nainen jatkaa kuvailevasti kertomustaan siitä, mitä telakoituminen tarkoittaa: sukupuolielimet asetetaan vastakkain ja vuorotellen
vedetään esinahka toistensa päälle.

Juttu alkaa saada koomisia piirteitä, kun keskusteluun tulleissa vastauksissa kohkataan ilmiön yleisyydestä eri puolilla Suomea.

Keskustelu on kerännyt kahdessa päivässä useita kymmeniä vastauksia. Osa vastaajista kuittaa jutun saunaillasta huumorilla, osa kieltää koskaan kuulleensa telakoitumisesta, osa taas kertoo uusia anatomisväritteisiä tapoja miesten välisen ystävyyden lujittamiseen.

Keskustelu on levinnyt myös Riemurasia-sivustolle ja Uuden Suomen blogeihinkin.

Yleisesti ottaen Facebook-käyttäjät ja bloggaajat naureskelevat sille, miten keskustelujen lukijoita kollektiivisesti huijataan älyttömillä väitteillä.

Olivatpa telakointiväitteet totta tai ei, juttu on herättänyt runsaasti keskustelua ja suupielten nykimistä ympäri Suomea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt