Paavo Väyrynen paljasti vaaliristeilyllä: "Olen karppaaja"

Julkaistu:

Presidenttiehdokas Paavo Väyrynen oli puolueristeilyllä myös keskustanuorten tentattavana.
Keskustanuoret järjestivät Paavo on pop! –nimiset illanistujaiset presidenttiehdokkaan kanssa.

Tilaisuudessa Väyrynen paljasti kovan kampanjakuntonsa salaisuuden.

- Olen karppaaja, mutta en ehdoton. Luulen, että tässäkin asiassa totuus löytyy sieltä keskeltä, Väyrynen kommentoi karppauskeskustelua.

Kun yleisö sai esittää kysymyksiä, Väyryseltä kysyttiin miten hän aikoo vakuuttaa kaupunkilaisnuoret ja keskustanuoret kannattamaan Paavoa. Väyrynen nimesi valttikortikseen ulkopolitiikan hoidon.

- Ulkopolitiikan hoidossa ja kokemuksessa meillä on valtava ero presidenttiehdokkaiden kesken, ja siis minus hyväkseni. Minua ei ole kertaakaan moitittu ulkopolitiikan hoidosta.

- Minua on syytetty vaikka mistä, mutta juttuja en ole oikonut enää vuosiin, kun tarinat ovat niin hauskoja, Väyrynen hauskuutti yleisöä.

Tilaisuudessa haettiin Paavolle myös kannustusta laulamalla "Paavosta tulee kohta pressa, Paavosta tulee kohta pressa, Paavosta tulee kohta pressa eikä Sauli sille mitään voi".

IS jututti myös risteilylle tulleita keskustanuoria. Miko Heinilä ja Jouni Mäkynen kuuluvat molemmat Isonkyrön keskustanuorten osastoon.

- 14 vuotta olen ollut keskustalainen. Paavo tuntee nuoret, se on hänen valttikorttinsa. Hänellähän on oma nuortenkotikin. Mitä syytä olisi olla äänestämättä Paavoa. Kukaan muu presidenttiehdokkaista ei ole ollut Euroopan parlamentissa 12 vuotta, pohdiskelivat Heinilä ja Mäkynen.

Risteilylle he olivat tulleet pitämään hauskaa.

- Yhteishenki on vienyt mukanaan, he kommentoivat keskustanuoriin liittymistä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt