Rehellisestä Huuto.net-ilmoituksesta tuli nettihitti

Julkaistu:

Ilmoitusta raskausvaatepaketista on jaettu eteenpäin Facebookissa jo tuhansia kertoja.

Tuore äiti päätti myydä raskausajaksi hankkimansa vaatteet eteenpäin, mutta halusi jättää totuuden kaunistelematta.

Lopputuloksena oli humoristinen, mutta rehellinen ilmoitus, joka sai myynti-ilmoitukseksi harvinaisen suuren suosion. Perjantaiaamuun mennessä yli 5 000 ihmistä oli jakanut linkin eteenpäin.

Ilmoituksessa myyjä kuvailee kuinka raskausvaatteiden hienot myyntilauseet ovat hölynpölyä, ja karu totuus on kohdattava. Tekstistä löytyy myös muun muassa seuraavaa:

- Joitain raskausvaatteitahan mainostetaan sellaisina, joita voi käyttää raskauden jälkeenkin. Ihanan ekologinen ajatus, mutta totuus on karu. Housujahan on ihan pakkokin käyttää vielä hetken raskauden jälkeen, kun pakki näyttää perunapussilta, mutta kyllä mä halusin omat housut jalkaan heti kun niihin mahduin.

20 eurosta alkaneen huutokaupan korkein tarjous oli perjantaiaamuna 42 euroa.

Tässä pari esimerkkiä ilmoituksen tyylilajista:

- Pitsikietaisujuhlapaita merkkiä Tete a tete, koko S
Kaamee. Mut tän pointti onkin, et jengi näkee bileissä että oot ihan tosissas yrittäny panostaa. Sympatiasta saatat nääs saada istumapaikan.

- Kolmas harmaa t-paita (Mamalicious L)
Lyhyt lepakkohihaleikkaus ja joku kiristyshässäkkä daisojen alla. Toi kuvio on vissiin musteläiskätesti, jonka tarkoitus on harhauttaa jengiä pohtimaan jotain muuta kuin sitä, odotatko kaksosia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt