MTV3:n tähtitoimittaja tuohtui lukijoilleen: "Se oli siinä"

Julkaistu:

MTV3:n vaaliohjelmista tunnettu Timo Haapala paljastaa IS:lle, miksi hän yllättäen lopetti suositun bloginsa kirjoittamisen.
MTV3:n politiikan toimituksen esimies Timo Haapala yllätti monet kirjoittamalla suosittuun Setä Arkadia -blogiinsa tekstin otsikolla "Se oli siinä".

Haapalan satiirinen blogi on miehen itsensä mukaan tullut nyt totaalisesti tiensä päähän.

- Suoraan sanottuna kyllästyin lukijoiden kommenttien tasoon. Perkaan itse kaikki blogikirjoituksieni perään tulevat kommentit ja etenkin eduskuntavaaleista alkaen kommenttien sävy on mennyt aina vain
hullummaksi. Ihmisillä ei tunnu olevan mitään tapoja, sivistys on siitä touhusta kaukana, Haapala kertoo.

Haapala kertoo, kuinka kommettipalstalla kirjoitukset muuttuivat viimeisen vuoden aikana rasittavampaan ja epäkunnioittavampaan suuntaan.

- Kansan ääni on muuttunut viime aikoina lynkkausjoukon ääneksi. Ei sellainen keskustelu vastaa tarkoitustaan.

Kuutisen vuotta pyörinyt blogi keräsi kaiken kaikkiaan yli 65 000 kommenttia. Haapala painottaa, että blogin lopettaminen ei tarkoita nettikeskustelumahdollisuuden poistamista Maikkarin sivuilta. Kyseessä on siis yksittäinen tapaus.

Haluja poliittisen keskustelun jatkamiseen Haapalalla on edelleen.

- Tiedossa on syksyn aikana uusia suunnitelmia, mutta blogihommat loppuivat osaltani tähän. Mietimme Maikkarilla yhteiskunnallisen kommentoinnin formaattia nettimaailmassa uusiksi. Tässä
oli hyvä sauma laittaa tämä blogi kiinni.

Ota kantaa

Jäätkö kaipaamaan Setä Arkadia -blogia?

Kyllä 85% En 15%
Ääniä yhteensä 11320

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt