Kotimaa

Suomalaistyttö raiskattiin Bulgariassa

Julkaistu:

19-vuotias nuori nainen joutui raiskatuksi ja ryöstetyksi keskiviikkoiltana Bulgarian suositussa lomakohteessa Kultahietikolla.
Uhrin isä kertoo IS:lle ottaneensa tapauksen vuoksi yhteyttä vakuutusyhtiöön, josta kerrottiin tapauksen olevan jo toinen laatuaan tällä viikolla. Myös Suomen suurlähetystö Bulgariassa vahvistaa IS:lle raiskaustapaukset.

Tytön huolestunut isä kertoo, että keskiviikkona sattunut ikävä rikos tapahtui hänen tyttärensä ollessa matkalla hotellille.

- Tapaus sattui joskus kello 23:n jälkeen illalla, tytöt olivat olleet syömässä, mutta alkoholilla ei pitäisi olla mitään osuutta asiaan. En tiedä, miksi tyttäreni oli jäänyt paikalle yksin, mutta hän lähti sitten palaamaan sieltä hotellille ja sen matkan aikana juttu tapahtui.

Isän mukaan kolme miestä oli tullut yhtäkkiä hänen tyttärensä luokse ja olivat uhanneet tätä puukolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- He veivät häneltä rahat, noin 50 euroa, ja puhelimen. Sen jälkeen vielä yksi miehistä oli raiskannut hänet.

Varastetun puhelimen vuoksi isä on ollut yhteydessä tyttäreensä tämän ystävän puhelimen välityksellä. Isä kertoo paikallisen oppaan auttaneen hänen tytärtään.

- Opas oli toiminut hyvin, he olivat soittaneet yhdessä poliisille, ja torstaina tytöt kävivät sairaalassa. Perjantaina he menivät vielä Varnaan tekemään ilmoituksen poliisilaitokselle. He tutkivat asiaa siellä.

Viimeisimpien tietojen mukaan tytär voi kohtuullisesti.

- Päällisin puolin hän jaksaa kuulemma hyvin, mutta raiskaus ei mene koskaan mielestä pois. Varmaan asian läpikäyminen jatkuu vielä pitkään.

Kotiin tytöt palaavat lauantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt