Teuvo Hakkarainen avautuu KSML:lle: Häpeän kännitörttöilyjäni

Julkaistu:

Viitasaarelainen perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kertoo Keskisuomalaiselle katuvansa erityisesti kolaria, jossa hänen tuttavansa kuoli.

Hakkarainen kertoo käyttäneensä 1970- ja 1980-luvuilla niin paljon alkoholia, että se alkoi tuntua hengenvaaralliselta. Ryyppyvuosien aikana puoliso ja tytär muuttivat eri osoitteeseen.

Kaikki törttöily kaduttaa, mutta erityisen pahasti mieltä vaivaa vuonna 1987 tapahtunut kolari. Ryyppyporukka oli liikkeellä Hakkaraisen autolla.

- Haettiin yhdestä talosta kuskia. Hän ei ollut lähtenyt, ja siinä vaiheessa olin siirynyt apumiehen paikalta takapenkille. Kuljettaja jatkoi ajamista ja ajoi 300 metrin päässä puuhun. Se minun paikalleni mennyt mies kuoli, Hakkarainen sanoo Keskisuomalaiselle.

Hakkarainen luovutti auton humalaiselle myös kerran aiemmin ennen kuolonkolaria. Hän istui kyydissä, kun poliisi pysäytti humalaisen kuljettajan Viitasaarella keväällä 1986.

Hakkarainen muistaa myös rattijuopumuksen, olutvarkauden ja metsänhaaskauksen.

Lisäksi Hakkarainen joutui muun muassa tilanteeseen, jossa häntä lyötiin puukolla sisäreiteen. Arpia on eri puolella kehoa.

Vasta uskoontulo muutti elämäntapaa.

- Ei minulla ole vara ottaa montaa olutta. Silloin astuu toinen mies kuvioon, Hakkarainen sanoo Keskisuomalaiselle.
 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt