Lukijat hurjina Kataiselle: "Äänestäjiä pidetään pilkkana!"

Julkaistu:

Ilta-Sanomien lukijoiden mielestä Suomen hallituskriisin pääsyyllinen on ilmiselvästi kokoomus.
Hallitusneuvottelut kariutuivat keskiviikkona yllättäen, kun sosialidemokraatit ja vasemmistoliitto kävelivät ulos Säätytalolta kesken neuvotteluiden. 

Tulehtunut tilanne on muutamien päivien aikana edennyt pisteeseen, jossa tunteet puolueiden välillä ovat kuumenneet puolin ja toisin.

IS kysyi lukijoilta kumpi on hallituskriisin pääsyyllinen, kokoomus vai Sdp. Kuumaan aiheeseen vastauksia tuli jopa yli 30 000 viikonlopun aikana. 61 prosenttia vastanneista on sitä mieltä, että kriisi on kokoomuksen syy.

- Jyrki, Jyrki, nyt olisi jo hellitettävä otetta. Ellei tulosta kerran syntynyt tällä neuvotteluporukalla, niin uusia ihmisiä kehiin. Minusta on aivan väärin, että edes suunnitellaan vaalien hävijöistä uutta hallitusta. Uskon että Suomi saa ihan hyvän hallituksen, kunhan neuvottelija vaihtuu. Onneksi nämä neuvottelut eivät maksa mitään veromaksajille vai oliko se vähän yli 5000euroa/päivä? Presidentti apuun vai miten tätä teatteria jatketaan. Sitähän tämä on!!! Ja äänestäjiä pidetään aivan pilkkana, nimimerkki Mummeli53 kirjoittaa.

- Kyllä tässä Kataisella olisi peiliin katsomisen paikka. Kokoomus ei aja muiden kuin porvaiden ja rikkaiten asioita. Nyt jos tuohon revohkaan vielä RKP ja Kristilliset sekä Vihreät niin soppa on valmis, tilittää nimimerkki manta 58.

Nimimerkki Hoikkapoika on samoilla linjoilla.

- Syyllinen on kokoomuksen harjoittama talous ja Kataisen täydellinen epäonnistuminen,ymmärtää politiikkaa. Rikkaat on kohta verotta ja köyhät jyystää pettua.

39 prosenttia lukijoista on sitä mieltä, että myös sosialidemokraattien olisi syytä katsoa peiliin.

- Jutan politiikka on täysin pilvilinnojen rakentelua tyhjästä. Ja inttäminen ei lopu vaikka kaikki tosiasiat osoittavat muuta kuin Jutan viesti. Klassinen esimerkki siitä miten valta on lopulta tärkeämpää kuin lopputulos. SDP:llä on melko uskomaton johto, sanoo nimimerkki Olen oikeassa.

Nimimerkin Asiasta ja vähän vieretäkin mukaan syypäitä hallituskriisiin ovat sekä kokoomus että Sdp.

- Kukako syypää? Tietenkin ensimmäinen on demarit, jotka haluaisivat niin mieluusti hallitukseen ja toinen syntipukki on Kataisen kokoomus, joka ei halua laskea vallankahvasta irti ei sitten millään. Muut puolueet ovatkin vain pakkopullaa porukassa.

Ota kantaa

Toteutuuko kansan tahto, jos keskusta menee hallitukseen?

Kyllä 82% Ei 18%
Ääniä yhteensä 40070

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt