Kotimaa

Tukiaiselle ehdollista: Potki poliiseja, tekeytyi ”Niemiseksi”

Julkaistu:

Kohublondi ja glamourtanssija Johanna Tukiainen, 32, on jälleen saanut selvitellä tekemisiään oikeuslaitoksessa.
Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi Tukiaisen ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta. Rangaistus on 80 päivää ehdollista vankeutta ja 720 euron sakot.

Tukiainen rähinöi poliiseille viime heinäkuussa Varkaudessa. Hän jäi kiinni henkilöauton ratista lähes kahden promillen humalassa. Kyydissä oli kaksi matkustajaa.

Poliisit päättivät ottaa humalaisen neidon kiinni ja viedä säilöön. Tukiainen rimpuili vastaan sekä yritti potkia ja lyödä poliiseja. Vielä poliisiaseman pihalla hän yritti ensin juosta karkuun ja heittäytyi sen jälkeen selälleen, jolloin hänet jouduttiin kantamaan putkaan.

Selkkaus ei päättynyt tähänkään. Kun Tukiaisen tietojen kirjattiin ylös, hän ilmoitti sukunimekseen ”Nieminen”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Käräjäoikeus antoi tuomionsa kirjallisessa menettelyssä, jossa oikeuden istuntoa ei järjestetä. Se oli mahdollista, koska Tukiainen tunnusti syytteessä kuvaillut teot.

Muun ohella käräjäoikeus päätti, että Tukiaiselle heti tuoreeltaan määrättyä ajokieltoa jatketaan maaliskuun loppupuolelle asti. Tukiainen ilmoitti käräjäoikeudelle, että hän olisi kiinnostunut alkolukosta, jollainen estää auton ajamisen humalassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt