Frederikin sanat kuohuttavat Persuja

Julkaistu:

Perussuomalaisten piirissä närkästyttiin laulaja Ilkka "Frederik" Sysimetsän kommenteista. Frederik kimpaantui, kun hän ei päässyt puolueen eduskuntavaaliehdokkaaksi.

- Poltan jäsenkirjani luultavasti, kimpaantunut Frederik ilmoitti eilen IS:ssa.

Frederikin kommentti on sikäli outo, ettei puolueen jäsenrekisterissä ole perussuomalaisten nuorten mukaan Frederikin nimeä.

- Hän ei koskaan ole maksanut jäsenmaksua. Asia tarkistettiin maanantaina, itsekin puoluetoimistossa työskentelevä, Frederikin lausunnosta närkästynyt perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Simon Elo sanoo.

- Vaikka hän olisi jäsenhakemuksen joskus laittanut ja vaikka se olisi hyväksyttykin, ei silti ole jäsen, jos ei maksa jäsenmaksua. Hän ilmoitti teatraalisesti polttavansa jäsenkirjan, mutta sitä ei todellakaan voi tehdä, jos ei ole jäsen ollutkaan, Elo vastaa.

Elon mukaan on selvää, että piireissä on ehdokkaita ehdokkaiksi enemmän kuin paikkoja.

- Hyvin vaikea on kuvitella ehdokkuutta sen jälkeen, kun on haukkunut puolueen pataluhaksi, Elo arvioi Frederikin mahdollisuuksia.

Frederik kritisoi myös puolueen "tuntemattomien" ehdokkaiden suurta määrää.

-  Nämä ns. nimettömät ihmiset ovat omassa vaalipiirissään tunnettuja ja asiantunteviksi havaittuja henkilöitä. Suurin osa ehdokkaista ei missään puolueessa ole iskelmätähtiä tai viihdemaailman ihmisiä vaan aivan tavallisia suomalaisia, Elo tuohtuu.

Ota kantaa

Olisiko Frederik ollut hyvä ehdokas Perussuomalaisille?

Kyllä 78% Ei 22%
Ääniä yhteensä 24471

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt