Finnairin koneet uusiksi - katso kuvalinkki!

Julkaistu:

Lentokonevalmistaja Airbusin tehdasrakennuksen edustalta Etelä-Ranskan Toulousesta on bongattu ilmeeltään täysin uudenlainen Finnairin kone.

Finnairin talousviestinnästä ja sijoittajasuhteista vastaava johtaja Taneli Hassinen vahvistaa, että Finnairilla puhaltavat pian täysin uudet tuulet, ja taivailla lentävät uudenlaiset lentokoneet.

- Meillä on tällä hetkellä työn alla uusi ilme, joka koskee juurikin lentokoneiden ulkonäköä, hän vahvistaa.

Hassinen kertoo, että muutos on osa laajempaa muutosta Finnairilla.

- Kyseessä on paljon laajempi kuin pelkästään ulkoisen asun uudistus. Se koskee nimenomaan palvelupuolen uudistamista, ja koko sitä filosofiaa rakennetaan uudestaan. Meillä on hyvin iso projekti siinä käynnissä, Hassinen lisää.

Muutokset oli tarkoitus julkistaa 1. joulukuuta, mutta ajankohta on siirtynyt eteenpäin lakonuhkan vuoksi.

- Kyllä me mielellään se lanseerattaisiin vuodenvaihteen tietämillä, mutta voi olla, että menee ensi vuoden ulkopuolelle, hän pohtii.

Bongaus verkkosivuilta

Skyliner aviatonin verkkosivuilla on jo nähtävillä kuva Airbus 340 -koneesta, jonka etuosan sivulla lukee suurin kirjaimin Finnair.

- Tuo maalaus ei välttämättä ole se, joka tulee meille. Sehän jää sitten nähtäväksi, että mikä se lopullinen visuaalinen ilme on. Vielä ei ole lyöty sitä lukkoon.

Hassinen kertoo, että uuden ilmeen löydyttyä kaikki koneet maalataan uusiksi.

- Ei niitä tietysti kerralla pystytä maalaamaan, sillä sitä on rajoitettu, kuinka monta konetta voidaan maalata vuodessa ympäristövaikutusten vuoksi. Kyllä se vie oman aikansa, kun kaikki on maalattu, Hassinen toteaa.

Koneiden uudesta tyylistä vastaa pääosin mainostoimisto SEK&GREY.