Kotimaa

Kristiina Elstelä tanssi surun murtamana

Julkaistu:

MTV3:n eilisiltainen suora lähetys Tanssii tähtien kanssa kätki kulisseihinsa lohduttoman suuren inhimillisen tragedian. Näyttelijä Kristiina Elstelän 25-vuotias ainoa poika oli menehtynyt yllättäen edellisyönä Helsingissä.

Hirvittävä menetys oli luettavissa kasvoilta. Spontaanilla hauskuudellaan hurmannut Elstelä oli aivan kuin toinen ihminen esiintyessään parinsa Marko Keräsen kanssa.

Ohjelman juonnot tehtiin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Niinpä Marco Bjurström pohti tuttuun tapaansa "kuinka surullista on, kun joku joudutaan hyvästelemään".

- Kaikki tapahtui Kristiinan omasta toiveesta ja tahdosta, ohjelman tuottaja Jaana Besmond kertoo.

Elstelä ei halunnut pettää miljoonayleisöä. Hän astui valoihin kuin vain pitkän linjan ammattinäyttelijä voi ja osaa tehdä, ja kuten heidän ammatillinen eetoksensa velvoittaa heitä tekemään.

- Ilman muuta olisi voitu toimia toisinkin. Sellaista tv-ohjelmaa ei ole keksitty, joka menisi tällaisen edelle, Besmond sanoo.

Erikoisjärjestelyjä ei Besmondin mukaan tehty. Ennalta nauhoitettu insertti näytettiin. Siinä iloinen Elstelä lähetti terveisiä kotiin "Pörrölle".

Ketkä tanssivat nyt parhaiten? Entä mikä Tanssii tähtien kanssa -pareista on surkein?

Äänestä!