Sauli Niinistö ja Jenni Haukio vihittiin - katso kuvat!

Julkaistu: , Päivitetty:

Eduskunnan puhemies Sauli Niinistö, 60, vei lauantaina vihille 31-vuotiaan kokoomuksen viestintäpäällikön Jenni Haukion.

Häät pidettiin Porissa, josta morsian on kotoisin. Vihkikirkko oli Reposaaren pieni puukirkko.

Romanssi ja avioituminen onnistuttiin pitämään salassa hääpäivään saakka, vaikka pariskunta on seurustellut jo noin kaksi vuotta.

Myös vihkipaikka pidettiin viimeiseen asti visusti salassa. Edes nelisenkymmentä kutsuvierasta eivät vielä perjantaina tienneet, missä häät pidetään.

Puolivallattomaksi leskimieheksi itseään tituleerannut Niinistö, 60 on löysi rinnalleen uuden onnen kokoomuksen viestintäpäälliköstä Haukiosta.

Kaksi runokokoelmaakin julkaissut Haukio on tuttavien mukaan älykäs ja viehättävä ihminen. Runojen lisäksi hän harrastaa mm. kalastusta.

Haukio on työskennellyt kokoomuksen viestintäpäällikkönä elokuusta 2007. Aiemmin hän on toiminut kokoomuksen Satakunnan piirin toiminnanjohtajana ja sitä ennen sisäministeri Anne Holmlundin (kok.) avustajana hänen kansanedustajakaudellaan. Vuoden 2006 presidentinvaaleissa Haukio seisoi avoimesti Niinistön presidenttiehdokkuuden takana.