Kotimaa

Matti "Sig" Inkinen löytyi kuolleena

Julkaistu: , Päivitetty:

Sivullinen henkilö löysi Matti Inkisen, 50, ruumiin tänään puolilta päivin.

Henkilö havaitsi meressä Raisionlahdella Viheriäisten aukon kohdalla Kukonpään niemen rannan läheisyydessä kelluvan jotakin.

Paikalle mennyt pelastuslaitoksen vene sai nostettua meressä kelluneen ruumiin maihin ja lähemmissä tutkimuksissa selvisi, että kyseessä oli Matti Inkinen.

Tähän mennessä Inkisen katoamisesta saatujen tietojen ja ruumiin löytymisen jälkeisten havaintojen perusteella ei ole syytä epäillä Inkisen joutuneen rikoksen kohteeksi.

Inkinen poistui kotoaan Raisiosta 29. huhtikuuta. Viimeinen havainto hänestä tehtiin kello 13 Raisiossa Nesteentien viereisellä kävelytiellä. Tuolloin hän oli matkalla kohti Raisionlahtea.

Viime vuonna Inkisellä todettiin aivokasvain, joka vaati pikaisen leikkauksen.

Joitakin päiviä katoamisen jälkeen hänen vaimonsa kertoi julkisuudessa pelkäävänsä, että Inkinen olisi saattanut tehdä itselleen jotain, koska hän oli masentunut ja pelkäsi kasvaimen uusiutuvan.

Inkistä etsittiin aluksi maastosta, ja sen jälkeen myös Raisionlahden vesialueita haravoitiin. Laajat etsinnät eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, ja ne lopetettiin noin viikko katoamisen jälkeen.

SIG-yhtye täytti viime vuonna 30 vuotta. Yhtyeen tunnetuimmat hitit ovat Tiina menee naimisiin, Vuosisadan rakkaustarina ja Hyvää syntymäpäivää.