Kokoomuspoliitikko etsii edustusvaimoa netistä

"Sinun tulisi olla edustavan näköinen, mutta ei mikään silikonibimbo, sillä edustusvaimo ei näytä halvalta", kuuluu aloittelevan kokoomuspoliitikon treffi-ilmoitus Suomi24-treffisivuilla.

Henri Heikkinen Ibizalla viime kesänä.

22.6.2010 6:15

Eduskuntaan pyrkivä peliyrityksen toimitusjohtaja Henri Heikkinen, 25, kertoo edustusvaimoa tositarkoituksella, vaikka laittoikin ilmoituksen palstalle huumorilla höystettynä.

- Ihan tavallisia ihmisiä tarpeinemme me poliitikotkin ollaan. Kaikki etsivät seuraa, Heikkinen kertoo IS:lle.

Heikkinen on Oulun opetuslautakunnan jäsen ja varavaltuutettu sekä läänin kokoomusnuorten puheenjohtaja.

Ei skandaalejaluvassa

Treffi-ilmoituksen mukaan erityisesti hyvä ruoka, huumorintaju ja kaunis hymy saavat miehen syttymään.

"Linnanjuhlissa viet huomion tyylikkyydelläsi, eikä seurassasi tarvitse muutenkaan hävetä, sillä olet hyväkäytöksinen ja keskustelutaitoinen. Osaat kuitenkin olla hiljaa ja nyökytellä tarpeen vaatiessa", paukuttaa vaaliehdokas netti-ilmoituksessaan.

Heikkisen unelmavaimolla tulisi olla pituutta 155-165 senttimetriä. Hänellä tulisi olla myös oma ura, jota voisi "naistenlehtien haastatteluissa hehkuttaa".

"Lupaan etten aiheuta isompia skandaaleja, enkä tekstaile tukeville tanssitytöille heidän puutarhanhoidostaan. Toivon että olet itsekin luotettava, etkä muista mitään jos joku, varsinkin media kysyy jostain lautakasoista. Et myöskään kirjoita suhteestamme intiimiä paljastuskirjaa, jos käy niin ettei suhde kestä", ilmoituksessa lukee.

Naisia ei ole tullut paljon

Heikkisen mielestä poliitikon yksityisen ja julkisen minän tulisi olla samanlainen. Hän muistuttaa, että väistyvä pääministeri Matti Vanhanenkin löysi naisystävänsä Susan Ruususen netistä.

- On epärehellistä teeskennellä julkisuudessa täydellistä yli-ihmistä ja toimia yksityiselämässä toisin. Rehellisyydestä ei koskaan voi olla haittaa.

Heikkinen kertoo pitäneensä aina ovia auki naisille, mutta niitä ei ole kauheasti tullut.

- Nyt ajattelin lähteä aggressiivisemmin markkinoimaan itseäni. Olen äärimmäisen komea, huumorintajuinen ja menossa ylöspäin urallani. Mitä muuta vielä puuttuu?

Jos eduskuntapaikkaa ei kuitenkaan ensi vuoden vaaleissa tule, edustusvaimo ei saa pakkeja. Ilmoituksen mukaan tarjolla on tavallinen vaimon paikka normaaleine etuineen ja velvollisuuksineen.

Ilmoitus julkaistiin Suomi24-treffisivustolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?