Nora löytyi kuolleena - tyhjä vodkapullo lähellä

Julkaistu: , Päivitetty:

Viime viikon torstaina Akaasta kadonnut 14-vuotias Nora Bhatia on löytynyt kuolleena metsästä läheltä katoamispaikkaa. Ruumiin läheltä löytyi tyhjä vodkapullo.

Tytön ruumis löydettiin tänään torstaina kello 12.55. Ensin löytyi laukku ja tyttö muutaman kymmenen metrin päästä hetkeä myöhemmin.

Kuolinsyy ei ole vielä poliisin tiedossa. Ulkoisia väkivallan merkkejä ei kuitenkaan ole, eikä poliisi tässä vaiheessa epäile henkirikosta.

Jälkien perusteella paikalla ei ollut ollut muita ihmisiä, kerrottiin poliisista.

Noralla oli ollut koulusta lähtiessään mukanaan puolen litran vodkapullo, joka löytyi tyhjänä kassin vierestä läheltä vainajaa.

Poliisi tutkii alkoholin osuutta kuolemaan.

Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen tulosten valmistuminen voi kestää pitkään.

Löytöpaikka on Akaassa Petsamontien päässä olevasta metsästä. Viimeinen varma havainto Norasta oli viime torstailta noin 11.30 aikaan Ajulintien päässä olevan kevyen liikenteen väylältä. Tästä paikasta löytöpaikalle on matkaa noin kilometri.

- Paikka oli sellainen, ettei siellä varmasti liiku paljon ihmisiä. Ehkä sen vuoksi vihjeitäkään ei Akaasta juuri tullut, mietti ylikonstaapeli Kari Pirinen Pirkanmaan poliisin Akaan toimipisteestä Aamulehdelle.

Tytön löysi VaPePa:n (vapaaehtoinen pelastuspalvelu) koirapartio. VaPePa oli mukana etsinnöissä poliisin pyynnöstä toisena päivänä peräkkäin.

Poliisi sai viikon aikana lukuisia vihjeitä ihmisiltä, jotka arvelivat nähneensä kadonneen tytön.