Kotimaa

Ilta-Sanomien päätoimittajaksi Reijo Ruokanen

Julkaistu: , Päivitetty:

Ilta-Sanomien toiseksi päätoimittajaksi on nimitetty Iltalehden nykyinen toimituspäällikkö Reijo Ruokanen, 46. Hän aloittaa Ilta-Sanomissa marraskuussa.

- On loistava tilaisuus ja huikea haaste päästä tekemään Suomen toiseksi suurinta sanomalehteä. Ilta-Sanomissa on erittäin ammattitaitoinen ja pystyvä toimitus, joka kykenee palvelemaan lukijaa niin lehdessä kuin verkossakin erinomaisesti, Ruokanen sanoo.

Ilta-Sanomien vastaavan päätoimittajan Tapio Sadeojan mukaan valinnassa painoi Ruokasen vahva kokemus ja ymmärrys iltapäivälehden tekemisestä.

- Ruokasen valinnan avulla saamme lisää osaamista ja johtamisvoimaa Ilta-Sanomiin. Sen avulla kykenemme vahvistamaan entisestään Ilta-Sanomien asemaa maan johtavana iltapäivälehtenä ja puheenaihemediana, Sadeoja sanoo.

Ruokanen on toiminut Iltalehden toimituspäällikkönä vuodesta 2003. Aiemmin hän on työskennellyt mm. politiikan toimittajana ja uutispäällikkönä Iltalehdessä, lehden kirjeenvaihtajana Berliinissä sekä toimittajana MTV3:ssä sekä Iltalehden ja MTV3:n yhteisenä kirjeenvaihtajana Lontoossa.