Äksyt ämmät palkittiin

Nurmeslainen maaseutumatkailuyritys Äksyt Ämmät on voittanut InnoElma-palkinnon. Palkintosumma on 5 000 euroa ja sen rahoittaa Suomen Messusäätiö. Palkinto julkistettiin perjantaina tänään ELMA Helsingin maaseutumessuilla Helsingin Messukeskuksessa.

7.11.2008 10:46

Äksyt Ämmät on reilu kymmenen vuotta vanha maaseutumatkailuyritys, joka tarjoaa mm. hiihto- ja kanoottivaelluksia tai pyöräretkiä esimerkiksi seudun kansallispuistoissa yöpymisineen ja ruokailuineen.

90 prosenttia Äksyjen Ämmien asiakkaista tulee Keski-Euroopasta, erityisesti Saksasta. Raadin mukaan Äksyt Ämmät on osannut hyödyntää hyvin syrjäisen sijainnin ja luonnonläheisyyden markkinoinnissaan ja noudattaa kestävän kehityksen periaatteita.

Vuonna 2009 yritys saa julkisuutta Suomen ulkopuolella, sillä yritys on mukana Berliinin muurin murtumisen 20-vuotisjuhlallisuuksia. Kesällä järjestetään pyöräretki, jossa Euroopan pohjois- ja etelärajoilta lähtevät pyörävaellukset kohtaavat Berliinin muurilla. Äksyt Ämmät organisoi Suomen pyöräilyosuuden.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?