Tapio Sadeoja Taloussanomien päätoimittajaksi

Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja, 51, on nimetty myös Taloussanomien vastaavaksi päätoimittajaksi 6. syyskuuta 2009 alkaen.

Sadeoja toimii Taloussanomien verkkolehtien (Taloussanomat, Digitoday ja It-viikko) ja uutistoimiston (Startel) vastaavana päätoimittajana.

2.9.2009 8:00

Taloussanomat Oy siirtyy Ilta-Sanomien organisaatioon syyskuun alusta. Sadeoja toimii Taloussanomien verkkolehtien (Taloussanomat, Digitoday ja It-viikko) ja uutistoimiston (Startel) vastaavana päätoimittajana.

- Taloussanomien verkkolehdet ja Startel ovat kiinnostavassa tilanteessa. Rahoituskriisi ja siitä selviäminen kasvattavat entisestään taloustiedon kysyntää, ja uskon, että nopeasti ja luotettavasti toimitetulle taloustiedolle on yhä suuremmat markkinat, Sadeoja sanoo.

Siirto tuottaa synergiahyötyjä verkkosivustojen kävijänohjauksen ja hallinnon tiivistämisen kautta.

Sadeoja uskoo, että siirto auttaa osaltaan Ilta-Sanomia nousemaan verkossa iltapäivälehtien ykköseksi ja vastaavasti Taloussanomia nousemaan talouslehtien ykköseksi. Viime viikolla Taloussanomat oli 590 000 eri kävijällään Suomen suurin b-to-b -media.

Taloussanomien siirto Ilta-Sanomiin ei vaikuta Taloussanomien lehtien tai Startelin toimitukselliseen linjaan.

Palveluja toimitetaan edelleen itsenäisesti, ja Taloussanomat, Startel, Digitoday ja It-viikko jatkavat omina brändeinään.

Startelin johdossa jatkaa toimituspäällikkö Anneli Koistinen ja koko Taloussanomien johdossa toimituspäällikkö Hannu Sokala.

Sadeoja aloitti Ilta-Sanomien vastaavana päätoimittajana toukokuussa 2007. Sitä ennen hän toimi IS:n uutispäätoimittajana ja toimituspäällikkönä.

Taloussanomat Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Ilta-Sanomien liiketoimintajohtaja Pekka Harju.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?