Milla surmattiin katsastuskonttorin maastossa - ensitreffeillä

Opiskelija Milla Heikkilän, 22, murhaa tutkiva poliisi myöntää, että uhri surmattiin lähellä löytymispaikkaansa - ensitreffeillä.

Milla Heikkilä ja surmasta epäilty eivät olleet tavanneet toisiaan ennen kohtalokasta Karkkilan-vierailua muuten kuin netissä.

24.11.2009 13:12

Karkkilalaiset tietävät, että paikka sijaitsee ns. katsastuskonttorin maastossa, joka sijaitsee Karkkilan eteläisen liittymän lähistöllä, toisella puolella Porintietä kuin linja-autoasema ja tie, jota pitkin Milla Heikkilä lähti kävelemään tullessaan tapaamaan hiukan alle kolmikymppistä miestä.'

Milla ja epäilty olivat tutustuneet toisiinsa netissä.

- Se on varmaa, että epäilty ja uhri tapasivat vain yhden ainoan kerran, joka jäi viimeiseksi, sanoo rikosylikomisario Jukka Kaski IS:lle.

Poliisi vaikenee edelleen kohua herättäneen surmajutun yksityiskohdista.

- Jatkamme mm. maastotutkimuksia. Myös ruumiinavuksen yksityiskohdat ovat vielä selvittämättä.

Poliisi ei tiedä, minkälainen käsilaukku Milla Heikkilällä oli mukanaan. Se on edelleen kateissa.

IS:n tietojen mukaan tutkintavankeudessa olevalla miehellä on taustanaan aikaisempiakin rikoksia. Hän on muuttanut myöhemmin nimensä.

Poliisi vaikenee siitä, millä tavalla syyskuun puolivälin jälkeen Karkkilaan treffeille saapunut opiskelijaneitonen surmattiin. Uhri löydettiin kuoppaan peitettynä noin viikko sitten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?