Keravalaismies kosi tyttöystäväänsä graffitilla - katso kuva!

Keravalainen Jouni Väänänen, 32, järjesti tyttöystävälleen Tiina Monoselle, 25, ikimuistoisen päivän perjantaina.

Luvallinen graffiti koristaa vanhan vesilaitoksen seinää Keravalla.

Graffitimaalausta useita vuosia harrastanut mies kosi vaimoaan maalaamalla kosintansa Keravan Kalevankadun varrella sijaitsevaan vanhaan vesilaitoksen seinään.

- Koska olen erilainen vanha nuori, totesin, etten voi kosia tyttöystävääni perinteisesti menemällä ravintolaan sekä polvistua hänen eteensä ja avata korurasiaa. Se ei tunnu mun jutulta, Väänänen aloittaa.

- Ajattelinkin, mikä on minun tapani kosia. Sitten totesin, että se on graffitimaalaus mahdollisimman isossa seinässä. Näin tyttöystäväni näkee, että olen oikeasti ajatellut häntä ja nähnyt vaivaa.

Simpsoneistamallia kosintaan

Simpsonien suurena ystävänä Väänänen esiintyy graffitissa nuorena Homerina, joka esittää Tuletko vaimokseni Tiina? -kosintansa vaimolleen.

Myös Keravalta kotoisin oleva avovaimo sai valita kahdesta valmiista vastaussapluunasta: kyllä tai ei pysty.

- Sovin Tiinan ystävän kanssa, että menen odottamaan häntä puku päällä ja spraymaali kourassa maalauksen eteen. Tekosyyn varjolla avovaimoni ystävä toi Tiinan paikalle, ja onneksi Tiina valitsi spraymaalilla kyllä-vastausvaihtoehdon.

Luvan erikoiseen kosintaansa Väänänen sai Keravan kaupungin vesihuoltopäälliköltä, joka miehen mukaan piti sitä hienona ideana.

- Lupa irtosikin helposti.

Häät 2012,lapsistakin puhuttu

Kolme vuotta toisensa tunteneet Väänänen ja Mononen ovat jo alustavasti sopineet häistään. Ne on tarkoitus pitää Sipoossa vanhassa kivikirkossa 2012.

- Myös häät tulevat olemaan omaperäiset. Musiikkivalinnat ovat ainakin muuta kuin perinteistä suomalaista humppaa, Väänänen toteaa.

Lapsistakin on jo puhuttu.

- Perustamme perheen, mutta vielä tällä hetkellä olemme kahden kissan huoltajia, Väänänen sanoo ja jatkaa:

- Minä olen meistä yli-ikäinen lökäpöksy grafiittimaalari, joka pitää itseään nuorena ikäluvuista huolimatta.

Hänen erikoisesta kosinnastaan kertoi ensimmäisenä Keski-Uusimaa.

Vastaus on kyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?