Poliisi tutkii Lahti Basketballin pelaajien ”erittäin rajua” auto-onnettomuutta – seura purki jenkkipelaajan sopimuksen - Koripallo - Ilta-Sanomat

Poliisi tutkii Lahti Basketballin pelaajien ”erittäin rajua” auto-onnettomuutta – seura purki jenkkipelaajan sopimuksen

Lahti Basketball kertoi tiedotteessa lisätietoja lauantain auto-onnettomuuden jälkipyykistä.

Kuvituskuva.

19.10. 14:29

Koripalloseura Lahti Basketball on purkanut yhdysvaltalaispelaaja Brandon Peelin sopimuksen. Tiedotteen mukaan sopimus päätettiin pelaajan aloitteesta.

Seura kertoo samassa tiedotteessa poliisin tutkivan lauantaina tapahtunutta auto-onnettomuutta, jossa loukkaantui neljä joukkueen pelaajaa.

– Yksityisyyden suojan ja pelaajien oikeusturvan takia emme voi puhua tässä vaiheessa pelaajien nimistä. Onnettomuudesta on terveydellisiä seurauksia kaikille onnettomuudessa mukana olleille, tiedotteessa kerrotaan.

Maanantaina Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio kertoi vielä kahden pelaajan olevan onnettomuuden jäljiltä sairaalassa hoidettavana.

–  Kolari oli erittäin raju. Tilanteeseen nähden olemme erittäin onnekkaita, koska yhtään ihmishenkeä ei menetetty. Tämä on suoranainen ihme, ja nyt keskitymme pelaajien kuntoutumiseen, Suonio totesi.

Onnettomuus tapahtui seuran mukaan myöhään lauantai-iltana huonoissa ajo-olosuhteissa Helsingin ja Lahden välisellä moottoritiellä.

Lahti kohtasi lauantaina kotikentällään Loimaan ja otti voiton pistein 89–86.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?