Huh, mikä summa! NBA-tähdelle 215 miljoonan dollarin sopimus – massikeisarin meriiteissä ei ole hävettävää - Koripallo - Ilta-Sanomat

Huh, mikä summa! NBA-tähdelle 215 miljoonan dollarin sopimus – massikeisarin meriiteissä ei ole hävettävää

Stephen Curry tienaa seuraavista viidestä NBA-kaudesta yhteensä 261 miljoonaa dollaria.

Golden State Warriorsin Stephen Curry heittää ennen kuin Memphis Grizzliesin Dillon Brooks ehtii estämään.

3.8. 23:36

NBA-seura Golden State Warriors on tehnyt koripallotähti Stephen Curryn kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksen arvo on huimat 215 miljoonaa dollaria.

Currylla, 33, on alla jo ennestään jättimäinen viiden vuoden ja 201 miljoonan dollarin sopimus, josta on jäljellä vielä yksi 46 miljoonan dollarin kausi.

Uuden jatkosopimuksen myötä tähtipelaaja tienaa seuraavista viidestä kaudesta yhteensä mammuttimaisen 261 miljoonaa dollarin summan, mikä kruunaa Curryn NBA:n kaikkien aikojen eniten kaudessa tienaavaksi pelaajaksi.

Asiasta uutisoi muun muassa ESPN.

Lempinimeä ”Chef Curry” tottelevaa pelintekijää pidetään yhtenä NBA:n historian parhaista heittäjistä.

Konkarin viime kausi koripalloparketeilla oli loistokas: hän voitti sarjan pistekuninkuuden 32 pisteen keskiarvolla peliä kohden. Lisäksi Curry valittiin neljännen kerran NBA:n ykköstähdistökentälliseen.

Kaikkien aikojen palkkakuningas on voittanut NBA:n mestaruuden kolmesti ja valittu kahdesti liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Tähdistöjoukkueeseen hänet on valittu peräti seitsemän kertaa.

Curry on voittanut maailmanmestaruuden kahdesti. Hän ei ole kuitenkaan osallistunut koskaan olympialaisiin – eikä Tokio tee poikkeusta.

– Se ei vain tuntunut oikealta. Olen erittäin varma päätöksestäni. En kadu sitä lainkaan, Curry kommentoi kisajoukkueesta jättäytymistä ESPN:lle heinäkuussa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?