Supertähti kiinnitti korukaupassa huomionsa ujoon nuorukaiseen ja teki upean eleen – "Teen tuollaista päivittäin" - Koripallo - Ilta-Sanomat

Supertähti kiinnitti korukaupassa huomionsa ujoon nuorukaiseen ja teki upean eleen – "Teen tuollaista päivittäin"

Video Shaquille O’Nealin hyvästä teosta levisi sosiaalisessa mediassa.

Shaquille O’Neal avusti nuorukaista korukaupassa.

9.4. 15:40

Koripallolegenda Shaquille O’Nealin päivän hyvä teko nousi julkisuuteen tiistaina, kun video 49-vuotiaan supertähden anteliaasta eleestä levisi sosiaalisessa mediassa.

Videolla O’Neal tarjoaa vähäeleisesti maksukorttinsa korukaupan myyjälle, joka palvelee sinipaitaista asiakasta.

216-senttinen entinen korihirmu kertoi tilanteesta tarkemmin NBA on TNT -ohjelmassa, jossa hän on vakiokasvo.

– Menin kauppaan etsimään uusia korvakoruja, ja näin tämän tyypin tulevan sisään. Hän oli vain niin ujo ja kyseli paljonko hänen pitää vielä maksaa saadakseen sormuksen itselleen. Kysyin häneltä, paljonko sormus maksaa, O’Neal selitti.

Nelinkertainen NBA:n mestari kertoi tekevänsä vastaavia asioita mahdollisimman usein. O’Neal kertoi auttaneensa vastikään myös autistisen lapsen äitiä huonekalukaupoilla.

– Teen jotakin tuollaista joka päivä. Tykkään tehdä ihmisiä iloisiksi, joten aina kun lähden kodistani, yritän tehdä hyvän teon.

Jo koripalluransa aikana innokkaasti sijoitus- ja bisnesmaailmassa toimineella O’Nealilla ei ole pikkurahasta puutetta. Hänen varallisuutensa on arvioitu olevan jopa 400 miljoonaa dollaria eli noin 336 miljoonaa euroa.

– Ei ollut tarkoitus, että tästä tulisi julkinen juttu. En tehnyt tätä sen takia. Hän oli työteliäs nuorukainen, joka oli varannut sormuksen rahaa vastaan, muttei pystynyt vielä maksamaan sitä kokonaan. Aluksi hän ei meinannut suostua antamaan sormusta minun maksettavaksi, mutta vakuutin, että teen tällaista koko ajan. Yritän vain saada ihmisiä hymyilemään, siinä kaikki, O’Neal vakuutti.

O’Neal juhli NBA:n mestaruutta kolmesti Los Angeles Lakersissa ja kerran Miami Heatissa. Hän voitti myös olympiakultaa Atlantassa vuonna 1996.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?