216-senttinen järkäle Michael Ojo kuoli sydänkohtaukseen - Koripallo - Ilta-Sanomat

216-senttinen järkälemäinen sentteri kuoli vain 27-vuotiaana – sydänkohtaus iski harjoituksissa

Euroliiga-joukkue Crvena zvezdan tähtisentteri Michael Ojo kuoli 27-vuotiaana.

Koripalloilija Michael Ojo on kuollut 27-vuotiaana.­

7.8. 19:37

Nigerialais-amerikkalainen koripalloilija Michael Ojo on kuollut 27-vuotiaana. Sentteri edusti serbialaista Euroliiga-joukkue Crvena zvezdaa, eli Belgradin Punaista tähteä.

Crvena zvezda tiedotti suru-uutisesta tuoreeltaan perjantaina.

– Suruksemme joudumme ilmoittamaan, että pelaajamme Michael Ojo on kuollut yllättäen 27-vuotiaana perjantaina Belgradissa, seura kirjoitti Twitter-sivullaan.

Perinteikäs serbialaisseura ei kertonut sisäpelaajansa kuolemasta tarkemmin, mutta useiden paikallismedioiden ja kansainvälisten uutislähteiden mukaan Ojo sai sydänkohtauksen Stadion Partizanilla perjantaina käydyissä harjoituksissa. Hän kuoli myöhemmin samana päivänä sairaalassa.

Yliopistourallaan järkälemäinen 216-senttinen sentteri edusti maineikasta Florida Staten joukkuetta. Yliopistossa Ojo nousi kansalliseen julkisuuteen peliesitysten lisäksi ison kokonsa vuoksi.

Hän oli vuonna 2017 ensimmäinen henkilö, jolle Nike valmistutti kuukausien suunnittelytyön jälkeen 15 000 dollaria maksaneen laitteen, jotta piirun alle US-kokoa 22 -olevia kenkiä voitiin valmistaa Vietnamissa ainoastaan Ojolle.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?