Valmentajalta tyhjentävä puheenvuoro Korisliigan ottelun jälkeen – ”Aika monta asiaa on pilalla, pelkkää paskaa tilalla”

Julkaistu:

korisliiga
Tomi Kaminen pettyi joukkueensa häviöön. Helsinkiläisryhmä nappasi Korisliigassa työvoiton.
Helsinki Seagulls otti miesten Korisliigassa todellisen trillerivoiton, kun se kukisti kotipelissään KTP-Basketin täpärästi 76–75.

KTP johti peliä lähes koko ajan, parhaimmillaan toisella neljänneksellä 15 pisteellä.

Seagulls kärkkyi viimeisellä jaksolla muutaman pisteen päässä, mutta helsinkiläisten voittokori syntyi vasta viimeisessä hyökkäyksessä kymmenen sekuntia ennen loppua Tuukka Kotin kädestä.

– Emme juosseet ensimmäisellä puoliskolla sillä vauhdilla kuin piti, eikä puolustuskaan toiminut. Päätimme puoliajalla kopissa, että lisäämme tempoa. Se onnistui, ja saimme helppojakin koreja. Tämä oli lopulta työvoitto, huokaili Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso.

Vieraiden päävalmentaja Tomi Kaminen summasi tunteensa tyhjentävästi:

– Ihan järjettömän paska fiilis.

– Mistä? Kamiselta kysyttiin.

– Aika monestakin asiasta. Aika monta asiaa on pilalla, pelkkää paskaa tilalla.

Joukkueensa peliin Kaminen ilmoitti olleensa tyytyväinen.

Antti Kanervo heitti voittajille 14 pistettä ja Kotti 13. Vieraista Jayvaughn Pinkston teki 19 ja Byron Wesley 17 pistettä.

Vilpas jatkaa puhtaalla pelillä

Salon Vilpas jatkaa Korisliigassa ainoana joukkueena ilman tappioita. Tuorein voitto tuli kotipelissä Kauhajoen Karhubasketista 82–68.

Karhubasket aloitti vahvasti ja johti lähes puoliväliin asti. Ote kääntyi Vilppaalle kolmannella jaksolla, jonka se voitti 23–8. Viimeisellä jaksolla Karhubasket nousi 21 pisteen päästä kuuden pisteen tuntumaan.

Henri Kantonen heitti Vilppaalle 19 pistettä ja DJ Laster sekä Jamuni McNeace 13. Karhubasketista Okko Järvi teki 18 ja Cameron Jones 16 pistettä.

Tampereen Pyrintö otti kotivoiton Lahti Basketballista vasta jatkoajan jälkeen pistein 115–104.

Lahti johti kolmannella jaksolla 17 pisteellä, mutta Pyrintö tavoitti eron neljännen jakson puolivälissä ja ratkaisu siirtyi jatkoajalle

Pyrinnöstä Benjamin Raymond teki 28 ja Raymond Nixon 23 pistettä. Lahtelaisten tehoparin muodostivat Devante Wallace 36:lla ja Jerry Evans 24 pisteellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt