Mestari aloitti Korisliigan uuden kauden voitolla – nousija-Lahti hävisi paluuottelunsa - Koripallo - Ilta-Sanomat

Mestari aloitti Korisliigan uuden kauden voitolla – nousija-Lahti hävisi paluuottelunsa

Miesten Korisliigan kahden edelliskauden mestari Kauhajoen Karhubasket aloitti uuden kauden voitokkaasti Kotkassa päihitettyään KTP:n 93–88.

Okko Järvi heitti 14 pistettä Korisliigan kauden avausottelussa.­

2.10.2019 22:33

Karhubasket voitti toisen neljänneksen yhdeksällä pisteellä ja piti sen jälkeen noin kymmenen pisteen johtoa. Kotkalaiset venyivät viimeisellä minuutilla kolmen pisteen päähän.

– Meillä on kokemusta kovista peleistä ja olimme rutiinillamme valmiimpia. Veimme etenkin levypallot vakuuttavasti, totesi Karhubasketin valmentaja Janne Koskimies.

Samuel Givens nosteli voittajille 22 pistettä ja Okko Järvi sekä Cameron Jones heittivät 14 pistettä mieheen. KTP:stä JayVaughn Pinkston teki 25 ja DeAndre Daniels 22 pistettä.

Lahti palasi tappiolla

Lahti Basketball palasi Korisliigaan tappiolla, kun BC Nokia haki Lahdesta voiton 87–71. Kotijoukkue hamusi voittoa vielä kolmannella jaksolla, mutta BC Nokia pääsi viimeiselle neljännekselle 15 pisteen johdossa, jota Lahti ei enää tavoittanut.

Demarcus Holland keräsi voittajille 19 ja Stacy Davis 17 pistettä. Kotijoukkueesta Courtney Stockard teki 18 ja Jerry Evans 16 pistettä.

Kaarinan Urabasket oli lähellä yllättää kotipelissään Tampereen Pyrinnön, joka väänsi voiton 86–83. Pyrintö johti kolmannella jaksolla jo 14 pisteellä, mutta Urabasket nousi lopussa yhden kolmosen päähän.

Raymond Nixon teki Pyrinnölle 19 ja Benjamin Raymond 17 pistettä. Urabasketin tehokkaimpia olivat Stephaun Branch 21:llä ja Dustin Thomas 18 pisteellä.

Lapuan Kobrat haki kauden ensimmäisen vierasvoittonsa Uudestakaupungista, jossa se kukisti Korihait 94–88. Korihait johti peliä pitkään, mutta Kobrat hallitsi viimeistä neljännestä.

Jordan Capps heitti Kobrille 26 ja Juho Lehtoranta sekä Brandon Boggs 15 pistettä. Korihaista Anton Cook teki 19 ja Henri Ventoniemi 15 pistettä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?