Karhubasket käänsi paikallispelin edukseen – myös Seagulls jatkoi pitkää putkeaan

Julkaistu:

Koripallo
Kauhajoen Karhubasket otti miesten Korisliigassa seitsemännen peräkkäisen voittonsa
Kauhajoen Karhubasket otti miesten Korisliigassa seitsemännen peräkkäisen voittonsa, kun se käänsi Pohjanmaan paikallispelin Lapuan Kobria vastaan edukseen 94–77. Voitto oli Karhubasketille jo yhdestoista peräkkäinen kotivoitto.

Tulos ei kerro koko totuutta, sillä Kobrat hallitsi peliä pitkään. Se voitti ensimmäisen neljänneksen 14 pisteellä ja keikkui johdossa vielä viimeisen neljänneksen alussa. Viimeinen jakso oli kuitenkin kotijoukkueen juhlaa, kun Karhubasket rakensi voittonsa jaksovoitolla 27–8.

– Lapua oli alussa meitä valmiimpi hyvällä hyökkäys- ja myös puolustuspelillään. Me olimme uneliaita, mutta saimme lopussa puolustuksen toimimaan. Tällaiset nousut ovat henkisesti tärkeitä, korosti Karhubasketin valmentaja Jussi Laakso.

Greg Mangano heitti voittajille 22 pistettä ja Cameron Jones 21. Zane Waterman oli Kobrien tehokkain 28 pisteellä.

Seagulls kukisti Pyrinnön

Myös Helsinki Seagulls jatkaa voittoputkessa, kun se otti seitsemännen peräkkäisen voittonsa kotipelissä Tampereen Pyrintöä vastaan numeroin 82–77. Pyrintö käväisi edellä viimeisen neljänneksen puolivälissä, mutta Seagulls hoiteli loppuminuutit.

Wayne Blackshear teki Seagullsille 24 ja Christopher Ortiz 19 pistettä. Pyrinnöstä Kevin Johnson keräsi 17 pistettä.

Joensuun Kataja otti täpärän 79–78-kotivoiton Kouvoista. Kataja johti neljä minuuttia ennen loppua 14 pisteellä, mutta Kouvot kipusi viime sekunneilla pisteen päähän.

Vincent Simpson heitti Katajalle 22 pistettä ja David Gonzalvez Kouvoille 23.

Uudenkaupungin Korihait piinasi kotipelissään liigaa johtavaa Salon Vilpasta pitkään, mutta voitto jäi Vilppaalle tuloksella 93–81. Korihait kärkkyi vielä kuusi minuuttia ennen loppua viiden pisteen päässä.

Antonio Ballard oli taas Vilppaan tehokkain 20 pisteellä. Brandon Conley ja Bryan Coleman pussittivat Korihaille 16 pistettä.

BC Nokia jatkoi Kaarinan Ura Basketin tappiollisia vieraspelejä 104–78-tuloksella. Ura Basket on voittanut vieraspelinsä viimeksi marraskuussa.

Dragan Labovic teki BC Nokialle 21 pistettä. Vain yhdellä ulkomaalaispelaajalla matkassa olleen Ura Basketin tehokkain oli taas Trey Niemi myös 21 pisteellä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt