KTP-Basket haki Korisliigassa pisteet Pyrinnöltä

Julkaistu:

Koripallo
Sarjan kolmosen ja nelosen kohtaaminen eteni tasaisesti.
Viisi edellistä vieraspeliään hävinnyt KTP-Basket palasi voittajaksi matkapeleissään, kun kotkalaiset hakivat Tampereen Pyrinnöstä voiton täpärästi 80–78.

Sarjan kolmosen ja nelosen kohtaaminen eteni tasaisesti. Pyrintö ei kuitenkaan päässyt edelle enää päätösneljänneksellä.

– Edellisissä peleissä tasomme on heilahdellut rajustikin, muta nyt ylsimme tasaiseen suoritukseen. Pallon liike oli hyvää ja pystyimme hyökkäämään vahvasti sisään, KTP-Basketin valmentaja Tomi Kaminen kuvaili.

Vieraiden tehokkaimpia olivat Tyrell Nelson 20:llä ja Jalen Jackson 17 pisteellä. Pyrinnöstä Jaylon Tate heitti 15 ja Osku Heinonen sekä Eron Harris 14 pistettä.

Vilpas kaatoi Katajan

Liigaa johtava Salon Vilpas otti kahdeksannen peräkkäisen kotivoiton, kun se kaatoi Joensuun Katajan 96–78. Kataja kärkkyi vielä kolmannen jakson lopulla viiden pisteen päässä, mutta Vilpas teki pelin selväksi viimeisellä kympillä.

Jack Gibbs pussitti Vilppaalle 30 pistettä ja Brandon Taylor 16. Katajasta Vincent Simpson keräsi 16 ja Matias Ojala 12 pistettä.

Kauhajoen Karhubasket haki kuudennen peräkkäisen voittonsa, kun se murskasi vieraspelissään Kaarinan Ura Basketin 101–71.

Ura Basket voitti ensimmäisen neljänneksen, mutta pelin kulku muuttui toisella kympillä vieraiden voitettua sen 19 pisteellä.

Rene Rougeau heitti Karhubasketille 23 pistettä ja Cameron Jones 22. Ura Basketista Trey Niemi teki 25 ja Eero Sahlberg 16 pistettä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt