Koripallo

Petteri Koposen koripalloura jatkuu Bayern Munchenissa

Julkaistu:

Koripallo
Koripalloliitto kertoi tiistaina, että Koponen on tehnyt kolmen vuoden sopimuksen Saksan Bundesliigassa pelaavan Bayern Münchenin kanssa.
Barcelonasta lähtöpassit viime kauden päätteeksi saanut takamies Petteri Koponen, 30, siirtyi saksalaiseen suurseuraan Bayern Muncheniin. Sopimus on kolmivuotinen.

Bayern pelaa Saksan Bundesliigaa ja Euroliigaa. Viime kaudella Bayern voitti Saksan mestaruuden.

Koponen edusti edellistä seuraansa Barcelonaa kahden kauden ajan. Sitä ennen hän pelasi venäläisessä Himki BK:ssa ja italialaisessa Virtus Bolognassa.

Koponen on Suomen maajoukkueen Susijengin kantavia voimia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Saksan mestarijoukkue sai paikan Euroopan kovimpaan seurajoukkuekilpailuun, ja Euroliiga palkitsi joukkueen villillä kortilla vuosiksi 2019–21.

– Olin sikäli hyvissä asemissa, että minulla oli seuravaihtoehtoja, joista valita. Bayernin paketti veti kuitenkin pisimmän korren. Bayern pyrkii seuraavan kolmen vuoden aikana Euroopan isojen seurojen joukkoon, ja heidän projektinsa vakuutti minut, Koponen kertoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Koposen lisäksi Bayerniin ovat siirtyneet saksalaiset tulevaisuuden lupaukset Robin Amaize ja Maodo Lo ja kroatialaislaituri Leon Radosevic.

Seuraa valmentaa montenegrolainen Dejan Radonjic. Koponen on valmis todistamaan arvonsa joukkueelle päivittäisessä harjoittelussa.

– Tähänastisten keskustelujen perusteella luottoa löytyy, Koponen arvioi.

Klo 12.58: Päivitetty sopimuksen varmistuminen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt