Koripallo

Lauri Markkasella vaisu ilta – jäi kolmannen kerran tällä kaudella kolmeen pisteeseen

Julkaistu:

NBA
Chicago Bulls hävisi niukasti Philadelphia 76ersille.
Lauri Markkanen jäi kolmannen kerran tällä kaudella kolmeen pisteeseen, kun Chicago Bulls hävisi Philadelphia 76ersille 115–116. Markkanen oli tehnyt 21 peräkkäisessä ottelussa vähintään kymmenen pistettä.

Bulls johti ottelua 115–114 kahdeksan sekuntia ennen loppua ja sillä oli pallo sivurajalla, mutta 76ersin Joel Embiid katkaisi Denzel Valentinen sisäänsyötön. Hän syötti Ben Simmonsille, joka oli pääsemässä läpi ennen kuin Valentine pysäytti hänet takaapäin virheellä. 32 pistettä heittänyt Simmons upotti molemmat vapaaheitot 5,6 sekuntia ennen loppua.

Bullsin viimeisessä hyökkäyksessä Bobby Portis ja Denzel Valentine pääsivät tuloksetta yrittämään voittokoria lähietäisyydeltä.

– Embiid teki pirunmoisen suorituksen. Minun olisi pitänyt pyytää aikalisä. Tein valtavan virheen joka maksoi meille voiton. Otan täyden vastuun siitä, Valentine sanoi Chicago Tribunelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Markkasen ottelun ensimmäinen kolmosyritys ei osunut edes korilevyyn. Suomalaistulokas sai kahdeksasta heitostaan yhden sisään ja pommitti kaikki viisi kolmosyritystään ohi. Markkanen on neljässä viime ottelussaan heittänyt kolmoset tarkkuudella 2/22.

Bullsin muut pelaajat osuivat 76ersia vastaan kolmosviivan takaa sitäkin paremmin. Bulls upotti 34 yrityksestä sisään 18, mikä sivuaa seuraennätystä. Portis upotti kuusi kolmosta ja 38 pistettä, mitkä ovat hänen uransa ennätykset NBA:ssa.

Bullsin alkukauden aloitusviisikon miehistä sentteri Robin Lopez ja laitahyökkääjä Justin Holiday eivät pukeneet peliasuja ylleen, kun Bulls peluuttaa nuoria pelaajia ja kerää tappioita korkean valintavuoron varmistamiseksi ensi kesän varaustilaisuudessa. Heidän tilalleen aloitusviisikkoon nousivat Cristiano Felicio ja David Nwaba, joka keräsi uransa ennätyspisteet 21 ja poimi myös 9 levypalloa.

Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg ilmoitti ottelun jälkeen, että Bulls käyttää samaa aloitusviisikkoa myös seuraavassa pelissään lauantaina Minnesotaa vastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt