Koripallo

Seiska: Lauri Markkaselle poikavauva

Julkaistu:

NBA
Lauri Markkasesta tuli isä.
Seiska-lehden tietojen mukaan Lauri Markkanen ja hänen vaimonsa Verna Aho saivat tiistaina poikavauvan. Markkanen ei ollut mukana, kun hänen edustamansa Chicago Bulls kohtasi vieraskentällä Portland Trail Blazersin keskiviikkona NBA-koripalloliigassa. Markkaselta on jäänyt viime aikoina väliin myös harjoituksia henkilökohtaisten syiden takia, ja niille saatiin vauvauutisen myötä selitys.

Markkanen on puhunut mielellään koripallosta, mutta siviilipuolen asioita nuorukainen ei ole halunnut käydä läpi julkisuudessa.

– En kommentoi henkilökohtaista elämää mitenkään. Kuten olen sanonut, tämä on ammatti. Ei se isyys voi vaikuttaa työhöni, Markkanen kertoi IS:lle tammikuussa.

NBA-pelaajan arki on kiireistä pelikalenterin ja jatkuvan matkustelun takia, mutta Markkanen ei aiemmin tänä vuonna nähnyt perheenlisäyksellä olevan suurempaa vaikutusta itse pelaamiseen ja arkityöhön NBA:ssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kyllä se onnistuu. Ne ovat kaksi eri elämää erikseen. Ne pitää vain osata erottaa. Ei siinä ole mitään ongelmaa. Ymmärrämme kaikki mitä tapahtuu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt