Koripallo

Lauri Markkanen jäi sivurooliin – ennen kauden alkua tapelleet joukkuekaverit pelasivat hyvin yhteen

Julkaistu: , Päivitetty:

Markkanen teki kolme pistettä, Mirotic oli Bullsin kovin pistemies.
Kasvomurtuman takia alkukauden huilannut Nikola Mirotic oli taas Chicago Bullsin tehokkuuden tae. Tiistain kierroksella Mirotic nousi vaihtopenkiltä ratkaisijaksi, kun hänen 24 pistettään auttoivat Bullsin 115–106-vierasvoittoon.

–Vaihtopenkkimme oli loistava. Vaihtopelaajamme tekivät yhteensä 55 pistettä ja pelasivat kovaa, Chicagon päävalmentaja Fred Hoiberg kommentoi seuran Twitter-tilillä.

Lauri Markkanen heitti vain kolme pistettä, mutta otti seitsemän levypalloa 20 minuutin peliajalla. Kolme pistettä sivuaa Markkasen kauden alinta pistemäärää ottelua kohden.

Selkäänsä potenut Markkanen jätti joulukuun puolivälissä kolme ottelua peräkkäin väliin. Sen jälkeen hän on pelannut neljä ottelua. Milwaukee-ottelun lopussa Markkanen juuttui penkille yli 16 minuutiksi, koska Miroticin ja Bobby Portisin yhteispeli toimi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

–Melkein otin Laurin takaisin kentälle, mutta Bobby ja Niko pelasivat hyvin yhteen. Heillä oli hyökkäyspäässä hyvä rytmi, Hoiberg kuvasi Chicago Tribune -lehdelle.

Puolustus voittojen avain

Bulls otti Milwaukeen vieraana kahdeksannen voittonsa viimeksi pelaamistaan kymmenestä ottelusta. Joukkueella on kaudesta koossa 11 voittoa ja 22 tappiota. Päävalmentaja Hoiberg nimesi Miroticin ja David Nwaban paluun kokoonpanoon voittotahdin löytymisen avaimeksi. Nwaba piti Milwaukee-ottelun lopussa Bucksin kreikkalaistähden Giannis Antetokounmpon pimennossa.

– Meidän puolustuksemme on eri mallilla heidän paluunsa jälkeen. Se on auttanut tuntuvasti koko joukkuetta, Hoiberg sanoi ESPN:n nettisivuilla.

Mirotic vahvisti pelillään valmentajansa sanat. Pistesaaliinsa lisäksi hän otti kahdeksan levypalloa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Puolustuspäässä olimme hyviä levypalloissa. Hyökkäyspään levypalloissa meidän täytyy kehittyä, Mirotic sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

Mirotic oli alkukaudesta sivussa pitkään, koska hänen kasvoistaan murtui kaksi luuta harjoituskauden yhteenotossa Portisin kanssa. Milwaukeeta vastaan Mirotic pelasi 28 minuuttia ja Portis 24 minuuttia yhdeksän pisteen ja kahdeksan levypallon tehoilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt