Koripallo

Video: Markkasen Chicago Bullsille jo kymmenes tappio putkeen – suomalaistähti teki 11 pistettä

Julkaistu:

NBA
Chicago Bulls menetti 17 pisteen johdon ja hävisi Indiana Pacersille 96–98. Tappio oli Bullsin kymmenes peräkkäinen.
Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls jäi muutaman pisteen päähän voitosta, kun joukkue kohtasi yön kierroksella Indiana Pacersin. Pacers vei kotikentällään voiton pistein 98–86.

Tappio oli Bullsin kymmenes putkeen ja kahdeskymmenes tällä kaudella. Bulls lähti viimeiseen erään johtoasemasta, mutta Pacers otti vastustajansa kiinni ja kiri ohi ottelun viimeisellä minuutilla.

Markkanen heitti 30 minuutissa 11 pistettä ja poimi kuusi levypalloa, mutta hänen 15 pelitilanneheitostaan vain viisi osui koriin. Markkasen kuudesta kolmosyrityksestä yksi putosi sisään.

– Kyllä se vähän turhauttavaa on, kun heitto kuitenkin tuntuu koko ajan hyvältä. Moni heitoista kävi puoliksi korissa, mutta pomppasi ulos. On vain mentävä takaisin saliin ja heittämään lisää. Kyllä se sieltä tulee vielä, Markkanen sanoi Ylelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Chicago hallitsi peliä pitkään ja johti kolmellatoista pisteellä runsaat seitsemän minuuttia ennen loppua, mutta viimeisistä kymmenestä heitostaan Bulls sai sisään vain yhden. Lisäksi Bulls menetti pallon neljä kertaa viime minuuteilla.

Runsas minuutti ennen loppua Markkasen heitto torjuttiin, ja videotarkistuksen jälkeen pallon todettiin menneen ulos suomalaisesta. Bulls johti 96–94 runsaat puoli minuuttia ennen loppua, kun Denzel Valentine menetti pallon. Sen poimi Victor Oladipo, joka rynnisti toiseen päähän ja naulasi kuljetuksestaan kolmosella Pacersin 97–96-johtoon.

Bullsin viimeisessä hyökkäyksessä pallo pelattiin Markkaselle, jonka kolmonen kentän keskeltä suhahti ohi.

Bullsin päävalmentajan Fred Hoibergin mukaan tappio oli erittäin karvas.

– Pelasimme suurimman osan ajasta pelistä hyvin, joten se (tappio) sattuu todella paljon, Hoiberg kommentoi Chicago Tribune -lehdelle.

Markkaselle kirjattiin ottelusta 11 pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi koriin johtanutta syöttöä. Bullsin paras pistemies oli Kris Dunn 18 pisteellään.

Bulls jatkaa itäisen konfferenssin jumbona. Se on voittanut 23 ottelustaan vain kolme.

Markkasen parhaat palat ottelusta artikkelin pääkuvana olevalla videolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt