Suomalaishierojan paljastus NBA-tähtien salatusta elämästä: satoja naisia joka kaupungissa, ikiomat seksiolympialaiset - Koripallo - Ilta-Sanomat

Suomalaishierojan paljastus NBA-tähtien salatusta elämästä: satoja naisia joka kaupungissa, ikiomat seksiolympialaiset

NBA:n jättiseuran huoltotiimissä työskennellyt suomalainen näki läheltä NBA-tähtien suosion.

23.9.2017 6:59

Los Angeles Lakersin fysioterapeuttina 2004–2016 työskennellyt Marko Yrjövuori, 49, on kirjoittanut yhdessä toimittaja Petteri Ala-Kivimäen kanssa elämäkertakirjan Yrjövuori. The Finn, urheilutähtien luottomies, joka ilmestyy tänään perjantaina.

Tarunhohtoisessa NBA-seurassa kaksi mestaruutta voittanut Yrjövuori pääsi näkemään läheltä valtavan suosion, jota tähtiurheilijat nauttivat.

– Kyllä se aika uskomatonta on, miten tähteys vaikuttaa siihen, millä tavalla naiset näkevät nämä henkilöt. Iästä ja luokasta riippumatta samanlainen vaikutus. Oli se aika hauskaa katsottavaa. Onneksi osasin vain naureskella ja katsoa vierestä sitä touhua. Sanotaan näin, että tytöt tiesivät, kun pojat tulivat kaupunkiin, Yrjövuori sanoi Ilta-Sanomille kirjan julkaisupäivän aattona.

Kirjassa hän kertoo yksityiskohtaisemmin muutamista tapahtumista, joiden tarkka tapahtuma-aika ja -paikka sekä niihin liittyvät pelaajat hän jättää mainitsematta.

Yhden pelaajan Yrjövuori kertoo selanneen puhelintaan mietteliäänä, kun joukkueen bussi lähestyi hotellia. Toinen sai seuraukseen samalla kertaa puoli tusinaa naisia.

– Pelaajalla oli älypuhelimessaan satojen naisten kuvallinen kansio, josta hän valitsi seuraa itselleen vieraspelipaikkakunnalla. Siis satoja per kaupunki, yhteensä tuhansia naisia. Toinen pelaaja saattoi valita kuusi naista kerralla seurakseen, mikä johti losangelesmaiseen ruuhkaan makuuhuoneessa, Yrjövuori muistelee kirjassa.

Hän paljastaa myös tarinan pelaajasta, joka paljasti hänelle salaisuuden, josta edes tämän tyttöystävä ei tiennyt.

– Yksi pelaaja esitteli minulle toimistotilansa. ”Tai ainakin tyttöystäväni luulee, että tämä on toimisto”, pelaaja sanoi, hymyili ja naputteli numerosarjan lukkoon. Ovi aukeni, ja eteeni avautuivat seksiolympialaisten suorituspaikat, sekä kesä- että talvikisojen. Suuresta huoneesta löytyivät kaikki mahdolliset seksivarusteet asentotyynyistä dildoihin. Seinällä oli suuri näyttö suoritusten analysointia varten. Vain palkintopalli ja katsomo puuttuivat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?