Lauri Markkasen NBA-varaus iso uutinen myös Ruotsissa

Julkaistu:

NBA
Lauri Markkanen teki koripallohistoriaa – noteerattiin myös Ruotsissa.
Lauri Markkanen varattiin viime yön NBA:n draftissa seitsemäntenä pelaajana, kun Minnesota Timberwolves huusi suomalaisen. Minnesota ja Chicago Bulls olivat kuitenkin tehneet kaupan, jossa Markkanen päätyi Bullsin pelaajaksi.

Markkasesta tuli koripallohistorian pienimmällä numerolla varattu suomalainen. Ykköskierroksen seitsemäs varaus on myös paras noteeraus pohjoismaista lähtöisin olevalta pelaajalta. Se huomattiin myös länsinaapurissa.

Ruotsin suurin lehti Aftonbladet nosti Markkasen varauksen verkkosivujensa ykkösurheilu-uutiseksi perjantaiaamuna. Tosin syykin oli selvä.

Lauri Markkasen isoveli Eero pelaa Ruotsin suosituimmassa jalkapallojoukkueessa AIK:ssa, joten veljesten tekemiset kiinnostavat länsinaapurissa. Eeron twiittaamat onnittelut pikkuveljelle noteerattiin Ruotsissa.Jos et näe yllä olevaa twiittiä, niin voit katsoa sen tästä.

Eero Markkanen ei ollut varaustilaisuudessa paikalla, sillä hän pelasi eilen AIK:n riveissä harjoitusottelun virolaista FC Floraa vastaan. Ottelu päättyi Floran 2–0-voittoon ja Markkanen pelasi 73 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt