Kohupotkut saanut Aleksi Valavuori sai työtarjouksen – nousi lentokoneeseen päivä yhteydenoton jälkeen - Koripallo - Ilta-Sanomat

Kohupotkut saanut Aleksi Valavuori sai työtarjouksen – nousi lentokoneeseen päivä yhteydenoton jälkeen

Espoo Unitedista irtisanottu Aleksi Valavuori on lentänyt keskiviikkona Suomen rajojen ulkopuolelle.

Aleksi Valavuori ei miettinyt kauan työtarjouksen saatuaan.

17.11.2016 12:52

Suuren kohun saattamana Espoo Unitedin koripallon general managerin paikalta potkut saanut Aleksi Valavuori on saanut työtarjouksen ulkomailta.

Valavuori irtisanottiin lokakuun lopussa, kun hän oli lähettänyt Twitterissä kyseenalaisia, rasistisina pidettyjä kommentteja.

Hän nousi otsikoihin myös verotietojen julkaisemisen aikaan, kun selvisi, ettei hän ollut tienannut mitään vuonna 2015.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson kuittasi asiasta Valavuorelle, joka oli aiemmin syyttänyt Twitterissä puolueen kannattajia siitä, että nämä eivät maksa veroja.

Nyt Valavuori on kertonut sosiaalisessa mediassa saaneensa työtarjouksen Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Hän lensi sinne keskiviikkona.

– Mikä hieno maailma. Matkalla Kaliforniaan keskiviikkona, Valavuori kirjoitti Instagram-tilillään julkaisemansa kuvan yhteydessä.

What a wonderful world. On my way to California on Wednesday. Did I know about this? No, not before yesterday's job opportunity. When can you come? Hmmmm... I got fired couple weeks ago so I guess pretty soon. Just got informed: Flights should be in your email and you are staying in Venice Beach. So all my friends in Cali, your boy is coming! Kuva, jonka Aleksi Valavuori (@valavuori) julkaisi 15. 11ta 2016 klo 8.49 PST

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Hän kertoi kuvan yhteydessä saaneensa tiistaina viestin, jonka lähettäjä ilmoitti haluavansa Valavuoren Kaliforniaan heti kun mahdollista. Kun Valavuori suostui, viestin lähettäjä ilmoitti lentolippujen olevan valmiina ja majoituksen Venice beachilla. Seuraavana päivänä hän nousi koneeseen.

Valavuori julkaisi Instagramissa myös toisen kuvan lennoltaan Suomen aikaa torstaiaamuna.

City of Angels 💪 Kuva, jonka Aleksi Valavuori (@valavuori) julkaisi 16. 11ta 2016 klo 18.17 PST

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Ilta-Sanomat tavoitti Aleksi Valavuoren torstaina. Hän vahvisti uutisen, mutta ei voi omien sanojensa mukaan vielä paljastaa tulevaa työnantajaansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?