Sasu Salin: Huikea peli!

Turkin lopullisesti naulannut Sasu Salin kehui sekä Suomen peliä että Koperiin vaeltanutta suomalaista fanilegioonaa.

Sasu Salin

4.9.2013 19:04

Sasu Salin oli vahvasti osallisena Suomen korishistorian yhdessä maukkaimmista voitoista. Salin oli ottelussa yhdessä Petteri Koposen kanssa Suomen paras pistemies (12 pistettä), ja hän pääsi naulaamaan ottelun viisi sekuntia ennen loppua.

- Huikea peli! Turkki sai kolmosen ja tuli kahden pisteen päähän minun mokastani. Seuravasta Turkin hyökkäyksestä Tuukka Kotti sai levyrin, avasi minulle ja minä pääsin ajamaan korille. Pallokin meni vielä sisään, Salin säteili.

- Heitimme hyvin ja saimme Turkin hyökkäyksen pois. Tiedämme, että pystymme voittamaan jokaisen maan alkulohkossa, Salin painotti.

Aivan täyttä itseluottamusta Susijengillä ei läpi ottelun ollut. Suomi johti parhaimmillaan juuri ennen puoliaikaa 19 pisteellä, mutta Turkki kipusi jo kahden pisteen päähän.

- Ei tämä peli pelkkää flow'ta ollut. Jos olisi ollut, olisimme pitäneet eron 20 pisteessä loppuun asti, Salin virnisti.

- Meillä on onneksi niin hyvää johtajuutta joukkueessa. He osasivat sanoa, että Turkki tulee ihan varmasti peliin mukaan. Onneksi tiukassa paikassa he heittivät ohi, Salin sanoi.

Salin jakoi vuolaasti kiitosta myös Koperiin matkustaneille lukuisille suomalaisille.

- Mahtava meininki! Jo alkaen siitä, kun tulimme kentälle ja kun näimme banderollit ja kaikki.

Torstaina Suomi kohtaa Ruotsin. Odotuksena on voitto, sillä Ruotsi on rankattu alkulohkon heikoimmaksi joukkueeksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?