Scottie Pippen ToPon paitaan

Julkaistu:

ToPo-manageri Aleksi Valavuori tuo taas koripalloväen nähtäväksi NBA-legendan. Syksyllä 2005 ToPossa pelasi yhden ottelun Dennis Rodman.

Nyt ToPoa vahvistaa Scottie Pippen, 41, jonka Valavuori värvää kahteen kotiotteluun Helsingin Kisahalliin.

- Olen päässyt Pippenin agentin kanssa tilanteeseen, jossa valmis tarjous odottaa vain allekirjoitustani. Sille ei taida olla esteitä, manageri kertoi eilen.

Pippen pelaa ToPossa kaksi ottelua alle 100000 eurolla. Valavuori haluaa pelit joulu- tai tammikuulle ja uskoo myyvänsä 4000 lippua, yhteistyösopimukset ja tv-mainokset hujauksessa.

- Honka- (12.12.) ja Lahti-pelit (14.12.) ovat yksi mahdollisuus, mutta ne myisivät hyvin ilman Pippeniäkin. Toivottavasti saamme tarvittaessa sarjaohjelmaa rukattua.

Valavuori pohti tuovansa Rodmanin 2006 Suomeen uudestaan, nyt Pippenin kanssa, mutta projekti raukesi. Liigan suurimpiin legendoihin kuuluva Pippen lopetti NBA:ssä vajaa kolme vuotta sitten. Perheineen Floridaan asettunut tähti on pitänyt kunnostaan niin hyvää huolta, että haki vakavissaan NBA-sopimusta vielä viime kauden loppukuukausiksi.

- Hän treenaa raporttien mukaan säännöllisesti ja kovaa, Valavuori vertasi uutta yleisötäkyään Rodmaniin, jota uran jälkeen ja aikana houkuttelivat myös maalliset ilot.