Marion Jonesin koripallodebyytti oli vaisu

Julkaistu:

Ex-pikajuoksija Marion Jonesin paluu kilpaurheilun pariin ei säväyttänyt. Hän vietti pääosan ajasta vaihtopenkillä uransa ensimmäisessä koripallon naisten WNBA-liigan ottelussa.

Jonesin Tulsa Shock hävisi Minnesota Lynxille 74-80.

Jones sai peliaikaa reilut kolme minuuttia. Tuossa ajassa hän ei ehtinyt tehdä yhtään pistettä tai napata levypalloja. Ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi virhe.

- Onhan se vaikeaa. Olen kilpailijatyyppi. Haluaisin joukkueen voittavan, ja haluaisin myös itse olla rakentamassa sitä, mutta ymmärrän senkin, että tässä on kyse prosessista, Jones totesi.

Jones tarkoittaa, että kestää tovin ennen kuin fyysisesti hyväkuntoinen ex-juoksija on löytänyt paikkansa joukkueessa ja saanut teräkuntoon teini- ja opiskeluvuosina hiotut koripallotaidot.

- Tiedän, että minulta odotetaan paljon. Luullaan, että olisin kentällä 40 minuuttia, mutta kaikkien pitäisi ymmärtää, että tässä edetään pikku hiljaa.

Juoksu-uransa dopingtuomioon päättänyt Jones, 34, menestyi opiskeluvuosinaan koripalloilijana Pohjois-Carolinan yliopiston joukkueessa.