Venäläispelaaja järkyttyi Jokerien päätöksestä jättää KHL-kausi kesken: ”Surua, kipua, katkeruutta”

Vitali Menshikov kertoi Jokerien tunteikkaista jäähyväisistä.

Vitali Menshikov korosti, että pelaajien kipu ei ole mitään verrattuna siihen, mitä ihmiset Ukrainassa joutuvat kokemaan.

28.2.2022 18:47

Jokerien KHL-kausi 2021–22 sai karun päätöksen, kun joukkue päätti olla osallistumatta venäläisen jääkiekkosarjan kevään pudotuspeleihin.

Lukuisia helsinkiläisseuran pelaajia siirtyi pikavauhtia uusiin osoitteisiin. Maanantaina SM-liigan seurat kertoivat esimerkiksi Leijonistakin tuttujen Marko Anttilan, Hannes Björnisen ja Veli-Matti Savinaisen siirroista kotoiseen liigaan.

Lue lisää: Hurja siirtosuma Jokereista SM-liigaan! Leijonien kultasankari palaa Pelicansiin

Jokereissa pelannut venäläispuolustaja Vitali Menshikov otti joukkueensa äkillisen kauden päättymisen raskaasti. Hän vuodatti tunteitaan Instagramiin tekemässään julkaisussa.

Menshikov kertoi, kuinka Jokerien koko joukkue kokoontui yhteen sanomaan toisilleen hyvästit.

– Jokainen meistä on surullinen tapahtuneesta ja kokee samanlaisia ​​tunteita: katkeruutta kauden äkillisestä päättymisestä, surua toteutumattomista toiveista ja kipua menetetyistä mahdollisuuksista. Otimme uutiset vastaan kyyneleet silmissä, hän kuvaili.

Menshikov korosti, että pelaajien kipu ei ole mitään verrattuna siihen, mitä ihmiset Ukrainassa joutuvat kokemaan. Silti hän haikaili menetettyjen pudotuspelien perään. Venäläisen mukaan Jokereilla oli loistavat mahdollisuudet menestyä keväällä.

Helsinkiläisseura oli KHL:n läntisen konferenssin kakkosena, kun se päätti vetäytyä sarjasta.

– Jokerit oli vahva haastaja voittamaan Gagarin Cupin. Jokainen joukkueen jäsen ansaitsee päästä nostamaan sitä pyttyä, Menshikov sanoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?