Tästä syystä Jokerien ottelu Valko-Venäjällä peruuntui – taustalla KHL:n päätös

Mediassa olleet huhupuheet pelaajalähtöisestä boikotista eivät pidä paikkaansa. KHL taipui Jokerien toiveeseen torstaina ennen puoltapäivää.

Kuvituskuva Jokerien kotihallista Hartwall-areenasta.

3.9.2020 15:09

Dinamo Minskin oli tarkoitus isännöidä Helsingin Jokereita tänään torstaina, mutta KHL kertoi ottelun peruuntumisesta hieman kello 13:n jälkeen.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan ottelun perumisesta päästiin sopuun tänään noin kello 11.30, kun KHL taipui Jokerien toiveeseen. Joukkueen lento peruttiin sen jälkeen.

Jokerit oli yrittänyt jo kahden viime viikon ajan siirtää ottelua. Jokerien puheenjohtaja Jari Kurri kertoi aiemmin tiedotteessa, että Dinamo Minsk ei taipunut ehdotukseen.

Paine Jokereita kohtaan on viime päivinä kiristynyt entisestään, ja lopulta myös KHL suostui ottelusiirtoon.

Vielä kello 11.15 Finavian lähtevien lentojen listauksessa oli merkittynä lento Minskiin kello 13.00, mutta Jokerit perui lennon sen jälkeen, kun KHL ilmoitti seuralle ottelun peruuntumisesta.

Jokerit on kerännyt kritiikkiä kiihtyneellä tahdilla viime päivinä suunnitelmistaan pelata Valko-Venäjällä. Jokerien kannattajayhdistys Eteläpääty ry ilmoitti jo aiemmin boikotoivansa joukkueen otteluita, jos Jokerit matkustaa pelaamaan Valko-Venäjälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?