Teemu Selänne on kiinnostunut roolista Jokereissa – ”Olemme jutelleet tilanteesta Jarin kanssa” - KHL - Ilta-Sanomat

Teemu Selänne on kiinnostunut roolista Jokereissa – ”Olemme jutelleet tilanteesta Jarin kanssa”

Julkaistu: 24.7.2019 5:59

Teemu Selänne kommentoi suhdettaan Helsingin Jokereihin Ilta-Sanomille tiistaina.

Tiistaina Kalastajatorpalla Helsinki Midnight Sun Open -tennisturnauksessa pelannut Teemu Selänne paljasti Ilta-Sanomille olevansa kiinnostunut Helsingin Jokerien organisaatiosta.

Jokereista NHL-tähdeksi ponnistanut kiekkoilija on seurannut helsinkiläisseuran viimeaikaisia tapahtumia. Selänne kertoi tavanneensa seuran uuden omistajan ja General managerin Jari Kurrin Suomessa olonsa aikana.

– Olen nähnyt Jaria ja olemme jutelleet Jokerien tilanteesta Jarin kanssa, Selänne kerto IS:lle.

Selänne kertoi tiistaina Kalastajatorpalla, että häntä saattaisi kiinnostaa erityisesti Jokerien urheilupuolella toimiminen.

– Katsotaan jos jotain voisi sinnepäin olla suunnitteilla jossain vaiheessa. Bisnespuoli ei minua sinänsä kiinnosta, mutta urheilulliselle puolelle voisi kiinnostusta olla jossain vaiheessa, Selänne paljasti.

Vuoden 2007 Stanley Cupin voittaja on iloinen, että Jokerit on viimein hankkinut useita laadukkaita kotimaisia pelaajia.

– Olen aiemmin puhunut, että sinne pitäisi saada enemmän kotimaisia pelaajia, että kiinnostus kasvaisi ihmisillä. Olen iloinen, että Jokerit on onnistunut suomalaisten hankkimisessa tämän kesän aikana.

Jokereissa SM-kultaa vuonna 1992 voittanut entinen kiekkoilija nosti tärkeäksi asiaksi seuran päävalmentajan Lauri Marjamäen jatkosopimuksen.

– Uskon, että ”Late” on parhaimmillaan jokapäiväisessä tekemisessä, koska hän on täysin työnarkomaani. Olen varma, että hän tuskastui aikanaan maajoukkuehommiin, kun hän ei pystynyt vaikuttamaan tarpeeksi asioihin siellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?