Jääkiekkoilija Jori Lehterä myy taloaan Lempäälässä – myyntihinta lähes 700 000 euroa - KHL - Ilta-Sanomat

Huumekohussa ryvettynyt Jori Lehterä pani hulppean talonsa myyntiin – hintapyyntö lähes 700 000 euroa

Jääkiekkoilija Jori Lehterä myy hulppeaa kivitaloaan Lempäälässä. Talon myyntihinta on 695 000 euroa.

Jääkiekkoilija Jori Lehterä myy omakotitaloaan Lempäälässä.­

19.7.2019 13:10

Jori Lehterä myy Lempäälässä sijaitsevaa omakotitaloaan. Pietarin SKA:n kanssa kesäkuussa sopimuksen tehnyt hyökkääjä kauppaa hulppeaa asuntoaan 695 000 euron hintapyynnöllä.

Lehterän omistama kivitalo sijaitsee Lempäälän Höytämössä 649 neliömetrin kokoisella rinnetontilla. Vaalea kaksikerroksinen kivitalo sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

Talo on rakennettu vuonna 2007. Talossa on muun muassa kolme makuuhuonetta, wc jokaisessa kerroksessa, parveke sekä kaksi terassia ja pieni kuntosali.

188,5-neliöisessä talossa on myös tilavat sauna -ja pesuhuonetilat, takka -ja elokuvahuoneineen.

Asunnon takapihaa kuvaillaan Oikotien myynti-ilmoituksessa ”suojaisaksi ja vehreäksi keitaaksi”.

KHL:ään palaavan kiekkoilijan mainetta on ryvettänyt tänä vuonna käyty huumeoikeudenkäynti, jossa Lehterän ystäväpiirissä olleet henkilöt olivat pääsyytettyinä.

Jutun sivujuonteena Lehterä tuomittiin neljän kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Lehterän tuomio ei ole lainvoimainen. Lehterä on koko ajan kiistänyt syyllisyytensä. Hänen asianajajansa Petteri Sotamaa ilmoitti heti käräjäoikeuden tuomion jälkeen, että Lehterä vie asian hovioikeuteen.

Lehterä, 31, pelaa ensi kaudella KHL:ssä viiden Pohjois-Amerikassa vietetyn kauden jälkeen. Lehterä pelasi NHL:ssä 307 runkosarjaottelua ja teki niissä 111 (34+77) tehopistettä. Pitäjänmäen Tarmon kasvatille kertyi lisäksi 39 pudotuspeliottelua, joissa syntyi 17 (4+13) tehopistettä.

Lehterä edusti Pohjois-Amerikassa St.Louis Bluesia, Philadelphia Flyersia ja Philadelphian farmiseuraa Lehigh Valley Phantomsia.

Lehterä on pelannut Suomen maajoukkueessa kahdet MM-kisat sekä yhdet olympialaiset ja jääkiekon World Cupin. Lehterän palkintokaappiin on kertynyt leijonapaidasta olympiapronssia ja MM-hopeaa.

Ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistään Lehterä pelasi KHL:ssä Lokomotiv Jaroslavlissa ja Sibir Novosibirskissä. Suomessa Lehterän liigaseuroina ovat olleet Tampereen Tappara ja Helsingin Jokerit.

Oikotie ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?