KHL

Moskovan Dinamo jätti Jokerit tylysti nollille – Kristian Vesalainen puuttui kokoonpanosta

Julkaistu:

KHL
Jokerit jäi ilman maaleja vieraskiertueensa ensimmäisessä ottelussa Moskovassa.
Viiden ottelun pisteputkessa ennen maanantai-iltaa ollut Jokerit ei saanut vieraskiertueelleen toivomaansa starttia.

Helsinkiläisjoukkue hävisi Moskovan Dinamolle maalein 0–2. Kotijoukkueen maaleista vastasivat avauserässä osunut Vadim Shipatshov ja toisessa erässä läpiajosta viimeistellyt Dmitri Kagarlitski.

Jokerien hyökkääjä Pekka Jormakka sai kiekon maaliin kolmannessa erässä, mutta tuomaristo hylkäsi osuman maalivahdin häirinnän vuoksi.

Jokerien yhdysvaltalaishyökkääjä Steve Moses sanoi huonon avauserän ja tehottomuuden koituneen narripaitojen kohtaloksi.

– Ensimmäinen erä ei ollut lähellekään tarpeeksi hyvä. Meidän on löydettävä keino saada kiekkoja maaliin. Joskus pitää käydä läpi näitä vaikeita hetkiä, 200. ottelunsa Jokereissa pelannut Moses, 29, kommentoi ottelun jälkeen.

Viime päivien puhutuinta Jokerien pelaajaa ei nähty maanantaina kokoonpanossa. Winnipeg Jetsistä helsinkiläisseuraan loppukaudeksi siirtyneen Kristian Vesalaisen, 19, pelilupa ei ole vielä kunnossa.

Vesalainen harjoitteli ensimmäistä kertaa Jokerien kanssa perjantaina. Lyhyesti nuoreen laitahyökkääjään tutustunut Moses sanoi olevansa Vesalaisen siirrosta innoissaan.

– Olemme jutelleet pari kertaa. Hän vaikuttaa hienolta ja nöyrältä kaverilta, joka hymyilee paljon.

– Tämä ei ole helpoin liiga uudelle pelaajalle, mutta olen kuullut hänen olevan erittäin lahjakas. En ole nähnyt koskaan hänen pelaavan, joten en osaa sanoa, mitä odotan häneltä. Toivottavasti saamme hänet pian kokoonpanoon.

KHL:n läntisen konferenssin kolmantena oleva Jokerit pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona Dinamo Minskin vieraana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt