KHL

KHL

Video: Jokerit kaatui karmeisiin kiekonmenetyksiin Pietarissa – kärsi kauden ensimmäisen tappion

Julkaistu: , Päivitetty:

KHL
Jokerit maksoi kovaa veroa virheistään, kun Pietarin SKA voitti kotonaan jatkoajalla 4–3.
Jokerit sai oppikirjamaisen esimerkin huolellisuuden merkityksestä. Kahdella karmealla kiekonmenetyksellä oli kova hinta, kun Jokerit kärsi viidennessä ottelussaan kauden ensimmäisen tappion.

Suurseura Pietarin SKA voitti kotiottelunsa jatkoajalla maalein 4–3.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ensin puppeloi puolustaja Karl Stollery, joka ei helpohkossa tilanteessa saanut kiekkoa yli siniviivan keskialueen puolelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Aleksandr Barabanov nappasi kiekon Stollerylta ja syötti sen Nikolai Prohorkinille, joka olikin jo nokikkain maalivahti Janis Kalninsin kanssa. Napakka laukaus löysi tiensä kilpikäden alanurkkaan aivan tolpan juureen.

Toisen kerran tötöili puolustaja Tommi Kivistö, joka ajoi kiekon kanssa punaviivalla SKA:n ruotsalaispuolustajan Patrick Hersleyn miinaan. Hersley nappasi kiekon Kivistöltä, syötti Prohorkinin uudelleen läpiajoon, ja kiekko löysi tiensä samaan paikkaan kuin ensimmäisessäkin maalissa.

Jokerit oli välttynyt näin rajuilta virheiltä kaikissa aikaisemmissa otteluissaan, mutta SKA:ta vastaan virheitä tuli kaksin kappalein.

Muutoin Jokerit oli sitkeä. Jokerit tasoitti SKA:n johdon kolme kertaa.

Jokerien ylivoimapelissä alkaa olla samanlaista pelotetta kuin parhaimmillaan viime kaudella. Tuloksena jälleen kaksi ylivoimamaalia samoin kuin maanantaina Minskin Dinamoa vastaan.

Vladislav Gavrikov ehti hädin tuskin istahtaa jäähypenkille, kun Pekka Jormakka nosti 1–1-tasoituksen. Ensin Nicklas Jensen ampui ohi toiselta kulmalta. Kiekko kimposi päätylaudasta sopivasti toiselle kulmalle vapaalle Jormakalle. Gavrikovin jäähy ehti vanheta vain kuusi sekuntia.

Akseli Jormakka–Jensen toimi toisinpäin 2–2-tasoituksessa. Nyt syöttäjänä oli Jormakka, ja Jensen laukoi poikittaissyötöstä kiekon ohi Igor Shestjorkinin.

Jokerit kaatui lopulta kolmanteen lapsukseensa: jatkoajalla tulleeseen väärään vaihtoon. Jäähy oli heppoisesti vihelletty ja sai päävalmentaja Lauri Marjamäenkin kuumenemaan.

Mikään ei kuitenkaan auttanut. Hersley pani ottelulle pisteen ylivoimalla tulleella jatkoaikamaalillaan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokerien vieraskiertue päättyy perjantaina pelattavaan otteluun Moskovan esikaupunkialueella Podolskissa Vitjazia vastaan.

Päivitys klo 23.04: Lisätty videokooste ottelusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt