TsSKA:n valmentaja turvautui todelliseen yllätysliikkeeseen: maalille kuukauden pelaamatta ollut ruotsalainen – heti upposi!

Moskovan TsSKA vaihtoi maalivahtia erätauolla.

Ilja Sorokin mureni Jokerien paineen alla.

24.3.2018 17:05

Jokerit ja Moskovan TsSKA taistelevat Helsingissä paikasta KHL:n konferenssifinaaliin. TsSKA johtaa ottelusarjaa voitoin 3–2. Jokerien on pakko voittaa, jotta jatkohaaveet pysyvät elossa.

Jokerit vastasikin huutoon ja johti peliä avauserän jälkeen 2–1. Andrei Kuzmenko vei vieraat johtoon, mutta Tommi Huhtala ja Eeli Tolvanen iskivät minuutin sisään toisistaan ja Jokerit meni tauolle johdossa.

TsSKA:n päävalmentaja Igor Nikitin reagoi nopeasti ja vaihtoi maalivahtia. Ruotsalainen Lars Johansson luisteli toiseen erään TsSKA:n maalille Ilja Sorokinin paikalle. Kyseessä on Johanssonin pudotuspelidebyytti tällä kaudella. Runkosarjassa hän pelasi vain 21 ottelussa. Viimeksi hän oli jäällä lähes tasan kuukausi sitten, kun TsSKA hävisi Severtstalille 1–4.

Ainakin hetkellisesti vaihdosta oli apua, sillä pian toisen erän alettua Mihail Grigorenko tasoitti ottelun. Jokerit iski pian perään 3–2-johtomaalin ensimmäisestä vaarallisesta tilanteesta. Maalin teki John Norman.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?