KHL

KHL

KHL-joukkueen viinanhuuruisista juhlista hurjia väitteitä: pelaaja hakkasi joukkuekaverinsa, vaimoakin lyötiin

Julkaistu:

KHL
Mediatietojen ja Andrei Stasin vaimon mukaan Avangard Omskin pelaajat ottivat uudenvuodenjuhlissa rajusti yhteen.
Siinä ei ole mitään uutta, että uudenvuodenjuhlinta voi karata välillä käsistä. Mikäli venäläisviestimien sisäpiirilähteitä on uskominen KHL-joukkue Avangard Omskin bileissä mentiin kuitenkin pahasti rajan väärälle puolelle.

Muun muassa Sports.ru- ja Biznes Online -sivustojen mukaan osa Omskin pelaajista joi itsensä tukevaan humalaan, minkä jälkeen alkoi pelaajien keskinäinen välienselvittely.

Medialähteiden mukaan Omskin romuluinen venäläishyökkääjä Mihail Fisenko hakkasi joukkuekaverinsa, valkovenäläisen Andrei Stasin niin pahaan kuntoon, että paikalle piti hälyttää ambulanssi.

Stasin vaimo, entinen huippuvoimistelija, Valeria Kurilskaja yritti puolustaa miestään, mutta sai rytäkässä osuman Omskin puolustajan Maksim Tshudinovin nyrkistä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sports.ru:ssa julkaistava Omskii ljod -blogi kertoo, että juhlapaikaksi valitun ravintolan työntekijät joutuivat siivoamaan tappelun jälkeen lattialta verilammikkoa.

Sivuston mukaan yhteenoton jäljet olivat nähtävissä Stasin kasvoilla muutama päivä myöhemmin, kun Avangard kohtasi vieraissa kiinalaisjoukkue Kunlun Red Starin. Stasilla oli kasvoissaan mustelmia, ja hänellä oli kypärässään kasvot kokonaan suojaava maski.

Avangard Omsk on pysytellyt tapahtuneesta vaitonaisena, eikä selitystä Stasin ruhjotuista kasvoista ole kuulunut. Avangard julkaisi tosin keskiviikkona seuran harjoituksista videon, jossa vakuutettiin joukkueen yhteishengen olevan harmoninen.
Joukkueen kapteeni Jevgeni Medvedev vetosi videolla kannattajiin ja pyysi näitä olemaan uskomatta ”kaiken maailman huhuja”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Stasin vaimo Valeria ei kuitenkaan kiistänyt lehtiväitteitä väkivaltaisesta konfliktista valkovenäläisen Sport.tu.by -sivuston haastattelussa.

– En kiistä faktoja, joita media on tuonut esiin, mutta en halua kommentoida tapahtunutta, hän sanoi ja vahvisti, että joukkueen illanvieton aikana puhkesi tappelu.

Pelaajien yhteenoton taustalla veikataan olevan Avangardin entisen valmentajan Andrei Skabelkan lähtö seurasta. Valkovenäläisluotsi ajautui erimielisyyksiin pelaajiensa kanssa kauden edetessä.

Biznes Onlinen mukaan 16 Omskin pelaajaa marssi seuran puheenjohtajan juttusille ja kertoi kieltäytyvänsä pelaamasta Skabelkan alaisuudessa. Skabelka sai lähtöpassit seurasta 29. joulukuuta.

Potkujen viralliseksi syyksi kerrottiin tyytymättömyys joukkueen menestykseen. Avangard on KHL:n itäisen konferenssin kakkossijalla kerättyään 49 ottelussa 80 pistettä.

Venäläismedian mukaan Stas oli niitä harvoja pelaajia, jotka eivät liittyneet Skabelkan vastaiseen rintamaan, mikä ärsytti muun muassa Fisenkoa.

Avangardin uusi päävalmentaja German Titov piti kuitenkin kiinni joukkueen versiosta, jonka mukaan pelaajat ovat keskenään hyvissä väleissä.

– Mielestäni meillä on oikein toverillinen yhteisö, TPS:sta tuttu Titov kommentoi Avangardin julkaisemalla videolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt