Jokerien uudella vahvistuksella on kivikova tavoite: ”Se on täysin realistista” - KHL - Ilta-Sanomat

Jokerien uudella vahvistuksella on kivikova tavoite: ”Se on täysin realistista”

Steve Moses pelasi Jokereissa jo kaudella 2014–15. Nyt hän palasi Helsinkiin.

Julkaistu: 26.12.2017 18:46

Jokerit sai kauden 2014–15 maalitykkinsä Steve Mosesin takaisin.

Helsinkiin palanneella Steve Mosesilla on kova tavoite:

– Päätavoite on voittaa Gagarin-cup (KHL:n mestaruus). Se on Jokereissa täysin realistista.

Sanat putoilevat 28-vuotiaan hyökkääjän suusta rauhallisesti ja päättäväisesti Hartwall-areenassa Jokerien lehdistöhuoneessa. Moses liittyi Jokerien mukaan joulupäivänä kevääseen 2020 ulottuvalla sopimuksella.

Moses hurmasi Jokerien ensimmäisellä KHL-kaudella, kun hän takoi runkosarjan aikana peräti 36 osumaa, joka oli tuolloin KHL:n yhden kauden ennätys.

Moses siirtyi Jokereista naapuriseuraan Pietarin SKA:han, mutta siellä otteet jäivät paljon vaatimattomammiksi. Kivikovassa SKA:ssa Mosesille ei löytynyt merkittävää roolia, ja myös vammat vaivasivat.

– Varsinkin viime kausi oli vaikea. Menetin yli 30 peliä runkosarjassa ja koko pudotuspelit. Oli kuitenkin iso kokemus pelata hyvässä organisaatiossa kovien paineiden alla, Moses pohti.

– Kun lähdin Jokereista, täällä ei ollut mitään, josta en olisi tykännyt. Oli aika helppo päätös palata.

Moses ei pelaa vielä tapaninpäivänä Slovan Bratislavaa vastaan. Jokerien seuraava ottelu on torstaina Moskovan esikaupunkialueella Podolskissa Vitjazia vastaan ja jatkaa sieltä Bratislavaan. Moses lähtee joka tapauksessa vieraspelireissulle mukaan.

– Pelaan niin pian kuin mahdollista. Tässä on kuitenkin vielä mm. lääkärintarkastusta sun muuta. Mutta hyppään kaukaloon seuraavien otteluiden aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?