KHL

KHL

Jokerit romutti Ladan – voittoputki jo 13 otteluun

Julkaistu:

KHL
Jokerit vietti melkoista ”autonhajotusviikkoa”.
Jokerit hyydytti tehokkaasti KHL:n ”moottoriajoneuvot” kauden kolmannella vieraskiertueellaan.

Ensin sammahti auto (Avtomobilist Jekaterinburg), sen jälkeen Jokerit hajotti traktorin (Traktor Tsheljabinsk) ja vieraskiertueen päätteeksi Jokerien kyydissä hyytyi Lada.

Jokerit jatkoi hurjaa ennätysvoittoputkeaan jo 13 otteluun, kun se kävi hakemassa Toljatista täydet pisteet lukemin 4–0.

Voitto oli vähintäinkin ansaittu. Jokerit vei maalia kohti suuntaununeet laukaukset selvästi. Itäisen konferenssin jumbojoukkueesta Ladasta ei ollut uhittelemaan Jokereita kuin satunnaisesti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tällä kerralla Jokerit ei tarvinnut edes KHL:n tehokkainta ja pelätyintä ylivoimapeliä. Jokereilla oli ottelussa kaksi ylivoimaa.

Päinvastoin, ottelun ratkaisu nähtiin Jokerien pelatessa alivoimalla. Brian O’Neill riisti siniviivan tuntumassa kiekon Rafael Ahmetovilta kuin tikkarin lapselta, karkasi läpiajoon ja sujautti kiekon varmasti Ladan maalivahdin Aleksandr Lazushinin längistä verkkoon ja ottelun 3–0:aan.

Avauserässä Jokereilta olivat osuneet Matt Gilroy näyttävällä laukauksella ja Olli Palola maalin edestä. Päätöserässä Henri Ikonen iski KHL-uransa ensimmäisellä maalilla loppuluvut 4–0:aan.


Maalivahti Ryan Zapolski oli jälleen todella vakuuttava omalla maalillaan. Zapolski pelasi toisen nollapelinsä putkeen. Zapolskin maali on pysynyt nyt puhtaana jo 134 minuuttia ja 46 sekuntia.

Seuraavassa neljässä ottelussa Jokerien voittoputki joutuu todella kovaan haasteeseen. Sunnuntaina Helsingissä vastaan tulee Jokerien entisen päävalmentajan Erkka Westerlundin luotsaama Salavat Julajev Ufa. Vastus kovenee ensi viikon tiistaille entisestään, kun Helsinkiin tulee itäisen konferenssin kärkijoukkue Ak Bars Kazan.

Ak Bars -pelin jälkeen Jokereille tulee maksimaalinen vastus, kun joukkue matkaa koko KHL:ää johtavan Pietarin SKA:n vieraaksi Pietariin.

SKA-ottelun jälkeen Helsinkiin tulee vielä Petri Kontiolan tähdittämä Lokomotiv Jaroslavl.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt