KHL

Raimo Helminen Jokerien valmentajaksi

Julkaistu:

KHL
Raimo Helminen liittyy Jukka Jalosen johtamaan Jokerien valmennustiimiin ensi kaudella.
KHL:ssä kahdella kaudella valmentanut Raimo Helminen liittyy Jokerien valmennustiimiin ensi kaudeksi. Seura kertoi asiasta tiedotteessaan maanantaina.

Jukka Jalosen johtamaan valmennusryhmään Jokereissa kuuluvat ensi kaudella Helmisen lisäksi Hannu Virta ja Markus Ketterer.

– Raipen myötä saamme tiimiin kokeneen pelaajataustaisen jäsenen, joka on ehtinyt myös valmentaa pitkään. Olemme erittäin iloisia, että Raipe päätti tulla mukaan Jokereihin, seuran GM Jari Kurri sanoi tiedotteessa.

– On hienoa tulla mukaan Jari Kurrin ja Jukka Jalosen tiimiin ensi kaudeksi ja nähdä, millainen on suomalainen KHL-organisaatio. Tässä sarjassa työskentely on ollut jo tähän asti mielenkiintoista. Usko on kova suomalaiseen tekemiseen, Helminen totesi.

51-vuotias Helminen toimi KHL:n Barys Astanassa kaudella 2013–14 Ari-Pekka Selinin apuvalmentajana. Joukkue eteni tuolloin pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Helminen palasi Barysiin täksi kaudeksi, mutta pesti päättyi jo syyskuussa. Työt jatkuivat myöhemmin Dinamo Riiassa Kari Heikkilän tiimissä, mutta sekin pesti päättyi kesken.

Helminen pelasi urallaan 331 A-maaottelua, joka on edelleen maaotteluiden ennätyslukema kansainvälisestikin. Hän on ainoa jääkiekkoilija Teemu Selänteen ohella, joka on pelannut kuusissa olympiakisoissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt